Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MACEDONIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Macedonië - Vind uw perfecte huur

  Macedonië is een land in Zuidoost-Europa. Het ligt ten noorden van Griekenland, en is volledig omsloten door andere landen. U vindt hier veel natuurschoon en cultuur, uit verschillende tijden en invloeden. Met autohuur in Macedonië van Auto Europe heeft u alle vrijheid om dit land zelf te verkennen. Met een huurauto in Skopje ontdekt u wat de hoofdstad van het land allemaal te bieden heeft. Zo vindt u hier het prachtige Romeinse aquaduct, dat absoluut de moeite van het bezichtigen waard is. Ook de talloze religieuze bouwwerken zullen onbetwist een indruk op u achterlaten. Zo vindt u er vele kerken en moskeëen.

  Huur een auto in Tetovo en ontdek deze stad in het noordwesten van het land en geniet van de gezellige pleintjes en restaurantjes, of breng een bezoek aan de Beschilderde Moskee. Deze moskee is van zowel de binnen- als de buitenkant gedecoreerd, waardoor het een opvallende bezienswaardigheid is. Auto Europe biedt autoverhuur in Macedonië aan in de bekendste steden van Macedonië. U heeft een ruime keuze aan auto´s, tegen de laagste prijzen, maar tegelijkertijd met de hoogste kwaliteit en service. Hieronder volgt belangrijke informatie over het auto huren in Macedonië.

  Voorwaarden voor autohuur in Macedonië

  De minimale leeftijd voor het auto huren in Macedonië is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie over het reserveren van een huurauto in Macedonië kunt u contact met ons opnemen.

  Het reizen naar andere landen

  Het is toegestaan om met een huurauto naar Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië-Herzegovina, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Kosovo, Noorwegen, Portugal, San Marino, Servië, Montenegro, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Slovenië en Spanje te reizen

  Handlige links

  Luchthaven in Macedonië

  Wagenpark in Macedonië

  Bestuurdersinformatie in Macedonië