Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ALBANIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Albanië - Vind uw perfecte huur

  Albanië is een klein land aan de Adriatische zee, wat nog reltief onbekend is bij de meeste toeristen. De laatste jaren profileert het land zich echter meer en meer als een uitstekend alternatief voor de meer bekende toeristenlanden. Mede doordat de globalisatie hier nog niet echt heeft toegeslagen vindt u hier nog authentieke dorpjes en steden, zoals de archeologische Griekse stad Butrint. Ontdek Albanië met een huurauto en bezoek bijvoorbeeld de prachtige natuurreservaten die het land rijk is. Ook een bezoek aan de berg Tomorr is zeker de moeite waard. Verder kent het land een rijke culturele historie, welke is terug te vinden in de dorpjes met hun Byzantijnse Kerken en Moskeën.

  Met een huurauto in Tirana ontdekt u deze moderne hoofdstad met zijn vele Russische invloeden, en gezellige pleinen, waarvan het Skënderberg-plein het bekendste is. Ook een bezoek aan het Paleis van Cultuur mag niet ontbreken op uw bezoek aan deze bruisende stad. Natuurlijk kunt u met uw huurauto ook de mediterraanse stranden van Albanië verkennen. Hier heerst vanaf mei tot en met oktober een zwoel klimaat. Met een huurauto in Albanië van Auto Europe kunt u dit prachtige cultuurrijke land verkennen tegen een gegarandeerd lage prijs, maar met de voor ons vanzelfsprekende hoge kwaliteit. Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van andere klanten? Lees hun autohuur beoordelingen in Albanië en boek nu zelf ook een voordelige huurauto!

  Voorwaarden voor autohuur in Albanië

  De minimale leeftijd voor autohuur in Albanië is 23 jaar. De bestuurder dient minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Er kunnen toeslagen gelden voor extra bestuurders.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om buiten Albanië te reizen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook staan alle voorwaarden vermeld op uw voucher.

  Maximum snelheid met een huurauto in Albanië

  • Binnen de bebouwde kom: 40 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 70 km/h
  • Autosnelwegen: 110 km/h

  Handige links:

  Wagenpark in Albanië

  Bestuurdersinformatie in Albanië