Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN LIBANON

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Libanon - Boek en bespaar

  Libanon is een klein land dat gelegen is aan de uiterste oostkust van de Middellandse zee. Het grenst aan Syrië en Israël. Het land heeft een rijke en veelbewogen historie en heeft schitterende bezienswaardigheden. Met een huurauto in Libanon ontdekt u Beiroet, een stad die na 1990 helemaal herbouwd is. Beiroet is een bloeiende stad, met zowel oog voor traditie als voor de toekomst. Niet voor niets wordt Beiroet ook wel het Parijs van het Midden-Oosten genoemd.

  De internationale jetset is in Beiroet aan te treffen in luxueuze sportwagens en de vele exclusieve uitgaansgelegenheden waaraan de stad rijk is. Met name Monostreet is hierbij de plaats die veelal bezocht wordt. De klimatologische situatie biedt bij uitstek unieke mogelijkheden. Het is hierdoor mogelijk om op dezelfde dag te wintersporten in de hoger gelegen delen van het land en daarna uit te rusten op een strand bij aangename temperaturen. Het land biedt verder schitterende landschappen en een mooie kustlijn, waar u heerlijk kunt luieren aan de mooie stranden. Hieronder volgt belangrijke informatie over autoverhuur in Libanon.

  Autohuur in Libanon - Voorwaarden

  De minimale leeftijd van een bestuurder voor het auto huren in Libanon is 23 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal twee jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is verplicht. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie over autohuur in Libanon kunt u contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar andere landen te reizen

  Handige links

  Bestuurdersinformatie in Libanon