Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ISRAËL

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Israël - Vind uw perfecte huur

  Israël is een modern en ontwikkeld land en een belangrijk centrum voor drie wereldreligies. Het land heeft een aangenaam klimaat en heeft veel natuurschoon te bieden, waaronder de Negev-woestijn en het Karmelgebergte. Met autohuur Israël van Auto Europe kunt u dit historische land perfect verkennen. Velen gingen u al voor. Lees hun autohuur beoordelingen in Israël en boek met een goed gevoel uw eigen huurauto!

  Autoverhuur Tel Aviv, Israël

  Huur een auto in Tel Aviv en ontdek deze stad die nooit stilstaat. Het is de eerste moderne stad die in Israël gebouwd is en de stad is het cultureel en economisch centrum van het land. Zo bevat de stad meer dan twintig musea, waaronder het Ha'aretz Museum en het Tel Aviv Kunstmuseum. Verder vindt u in Tel Aviv vele huizen in Bauhaus stijl, die het bezoeken meer dan waard zijn.

  Goedkoop een auto huren in Jeruzalem

  Wie Israël zegt, zegt ook Jeruzalem. Het is één van de oudste steden ter wereld en tevens een stad met een veelzijdige historie. Als u voor de eerste keer naar Israël gaat is dit een absolute aanrader. Met een huurauto in Israël van Auto Europe in Jeruzalem kunt u deze historische stad ideaal verkennen. Het is een heilige stad voor drie belangrijke wereldgodsdiensten en dit vindt u ook overal in de stad terug. Breng een bezoek aan de overblijfselen van de Westmuur, een restant van de Salomonstempel. Of bezoek de wereldberoemde Tempelberg, een interessant Islamitisch bouwwerk met zijn kenmerkende gouden rotskoepel. Ook een bezichtiging van de Heilige Grafkerk, gebouwd op de plek waar volgens de overlevering Jezus stierf en begraven werd, is de moeite meer dan waard. Auto Europe biedt autoverhuur in Israël aan in bijna alle steden van Israël, met een ruim aanbod aan diverse typen huurauto's, met de hoogste kwaliteit en tegen de laagste prijzen.

  Autohuur in Israël - Voorwaarden

  De minimale leeftijd voor het auto huren in Israël is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie kunt u graag contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om buiten Israël te reizen.

  Maximum snelheid met een huurauto in Israël

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 90 km/h
  • Autosnelwegen: 90 km/h

  Handige links

  Wagenpark in Israël

  Bestuurdersinformatie in Israël