Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTORIJDEN IN ISRAËL

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Verkeersregels in Israël

  Algemene informatie
  Israël biedt u ruim 16.000 kilometer snelweg waarover u één van de oudste gebieden ter wereld kunt bezoeken. U kunt met uw autoverhuur in Israël langs de Middellandse Zee rijden en de historische stad Tel Aviv bezoeken. De hoofdstad Jerusalem is eenvoudig te bereiken via een snelweg die in Tel Aviv begint.

  Vereisten
  Om in Israël een auto te kunnen huren moet u minstens 21 jaar oud zijn (de minimumleeftijd verschilt per autocategorie) en minstens 1 jaar lang uw rijbewijs hebben. Bestuurders jonger dan 25 jaar moeten een extra toeslag betalen. Sommige autoverhuurbedrijven hanteren een maximumleeftijd van 75 jaar. Veiligheidsgordels zijn verplicht voor alle inzittenden en kinderen tot 4 jaar moeten in een kinderstoeltje zitten.

  Maximumsnelheid
  De maximumsnelheden in Israël zijn:

  • Binnen de bebouwde kom 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom 80 km/h
  • Snelwegen 100 km/h

  Verkeersregels
  In Israël rijdt men rechts en het maximale toegestane alcoholpromillage is 0,5.

  Brandstof
  Brandstof is verkrijgbaar in de grote steden en langs snelwegen.

  Tol
  In Israël wordt tol geheven op de snelweg 6, die van Ein Tut in het noorden naar Kiryat Gat in het zuiden loopt.

  Parkeren
  Sommige straten hebben blauwe en witte lijnen aan de zijkant. In deze zone is parkeren toegestaan, mits u een geldig parkeerticket zichtbaar op uw dashboard heeft liggen.

  Verzekeringen

  Algemene informatie
  Verzekeringen voor uw autohuur kunnen per autoverhuurder zeer verschillen. Informeer daarom naar de verzekeringsvoorwaarden voordat u uw huurauto boekt. Regels in het land waar u een auto wilt huren, kunnen van invloed zijn op de lengte van de autohuur.

  Al onze autohuur is inclusief brandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Onze inclusieftarieven verstrekken ook aanrijding- en diefstaldekking tegen een van te voren gekochte korting. U kunt ervoor kiezen de aanrijding- en diefstaldekking te weigeren. Als u van plan bent om de voordelen van dekking via uw creditcard te gebruiken, neem dan contact op met uw creditcard instituut voor meer informatie. Specifieke verzekeringsinformatie over uw autohuur vindt u op de reserveringsvoucher.

  Restricties autoverhuur

  Algemene informatie
  Het wordt afgeraden met voertuigen naar Oost-Jeruzalem te gaan; diefstal en schade worden nietig verklaard wanneer u met een voertuig in dit gebied reist. Voertuigen worden niet toegelaten tot gebieden die onder Palestijns gezag staan, zoals de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook.

  Reizen naar andere landen
  Als u met uw huurauto naar andere landen wilt reizen, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  One way autohuur
  Binnenlandse one way autohuur is beschikbaar tussen geselecteerde locaties, waarvoor extra toeslagen gerekend kunnen worden. Internationale one way autohuur is niet beschikbaar.