Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTORIJDEN IN LIBANON

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Verkeersregels in Libanon

  Algemene informatie
  Libanon ligt aan de oostkust van de Middellandse Zee en biedt vele afwisselende landschappen in één land. Adembenemende uitzichten zijn heel gebruikelijk als u met uw autoverhuur in Libanon over de wegen van Libanon rijdt.

  Vereisten
  Als u in Libanon een auto wilt huren moet u minstens 23 jaar oud zijn (de minimumleeftijd verschilt per autocategorie) en minstens 2 jaar lang uw rijbewijs hebben. Veiligheidsgordels zijn verplicht voor alle inzittenden. Een internationaal rijbewijs is verplicht en als u onderweg bent, moet u altijd uw rijbewijs, huurcontract en verzekeringspapieren van de huurauto bij u hebben.

  Maximumsnelheid
  De maximumsnelheden in Libanon zijn:

  • Binnen de bebouwde kom 40 km/h
  • Buiten de bebouwde kom 60 km/h
  • Snelwegen 80 km/h

  Verkeersregels
  In Libanon rijdt men rechts. Verkeer dat op een kruizing van rechts komt, heeft voorrang. Bellen tijdens het rijden is verboden, met uitzondering van handsfree bellen.

  Brandstof
  Tankstations in Libanon zijn over het algemeen geopend tussen 08.00 en 20.00 uur.

  Tol
  In Libanon zijn geen tolwegen.

  Verzekeringen

  Algemene informatie
  Verzekeringen voor uw autohuur kunnen per autoverhuurder zeer verschillen. Informeer daarom naar de verzekeringsvoorwaarden voordat u uw huurauto boekt. Regels in het land waar u een auto wilt huren, kunnen van invloed zijn op de lengte van de autohuur.

  Al onze autohuur is inclusief brandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Onze inclusieftarieven verstrekken ook aanrijding- en diefstaldekking tegen een van te voren gekochte korting. U kunt ervoor kiezen de aanrijding- en diefstaldekking te weigeren. Als u van plan bent om de voordelen van dekking via uw creditcard te gebruiken, neem dan contact op met uw creditcard instituut voor meer informatie. Specifieke verzekeringsinformatie over uw autohuur vindt u op de reserveringsvoucher.

  Restricties autoverhuur

  Algemene informatie
  Indien u vragen heeft over autohuur in Libanon, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Reizen naar andere landen
  Als u met uw huurauto in Libanon naar andere landen wilt reizen, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  One way autohuur
  One way autohuur is in Libanon niet beschikbaar.