Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTO HUREN MET ONBEPERKTE KILOMETERS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Zal ik kilometervrij een auto huren of met kilometerbeperking?

  Heeft u een vaste route of kunt u spontaan beslissen waar u heen wilt rijden? Wat uw voorkeur ook is, van kilometervrij een auto huren zult u hoe dan ook profiteren. Net als voor de meeste klanten van Auto Europe zal het aantal te rijden kilometers voor uw komende reis een significante rol spelen in de keuze van uw huurauto. Bent u op zakenreis, op vakantie, of allebei? Lees verder als u meer wilt weten over autohuur via Auto Europe met onbeperkte kilometers.

  Zoek een huurauto zonder kilometerbeperking

  Autoverhuurbedrijven bieden bijzondere voertuigen veelal met kilometerbeperking aan. Het gaat dan meestal om sportwagens, luxe auto's, cabrio's, of SUV's uit de Premium klasse. Aan de andere kant worden eenvoudigere auto's uit de Mini of Compact klasse die het vaakst verhuurd worden, in de meeste gevallen kilometervrij te huur aangeboden. Bij Auto Europe kunt u dat snel en eenvoudig zien als u de zoekresultaten van ons online boekingssysteem bekijkt. Daar zult u informatie omtrent kilometerbeperking bij de auto van uw keuze vermeld zien staan.

  Worden de vrije kilometers bij een huurauto in km of mijlen berekend?

  Als u een auto wilt huren met kilometerbeperking, is het uiterst belangrijk te weten welke maateenheid door het verhuurbedrijf wordt gehanteerd om de vrije kilometers te bepalen. Dit hangt af van het land van bestemming waar u de auto zult ophalen. De precieze prijs uit te rekenen inclusief lokale kosten zal verschillen als u uw reistraject in mijlen meet, maar het verhuurbedrijf dat daarentegen in kilometers doet, of vice versa. Lees uw voucher goed, want daar zal staan of er in het land van bestemming in mijlen wordt gerekend of in kilometers. Eén kilometer is 0,6 mijl, terwijl één mijl 1,6 kilometer is.

  Huurprijzen van Auto Europe met kilometerbeperking

  Dankzij Google maps is het tegenwoordig een fluitje van een cent de precieze lengte uit te rekenen van de route die u met uw huurauto wilt afleggen. Natuurlijk is het daarbij goed extra kilometers in te plannen en het eindgetal flink naar boven af te ronden, mocht er onvoorzien iets gebeuren waardoor bijvoorbeeld een omweg nodig is. Als de gekozen huurauto met kilometerbeperking wordt aangeboden, deelt u het aatal vrije kilometers eenvoudigweg door het aantal dagen dat u op weg zult zijn. Zo weet u hoeveel km u per dag ongeveer kunt rijden zonder een toeslag te riskeren omdat u het aantal vrije kilometers overschrijdt. Het aanbod verschilt per verhuurbedrijf, autocategorie en ophaallocatie. Let hierop als u uw boeking plaatst, of de auto van uw keuze kilometervrij wordt aangeboden of met kilometerbeperking. Zodra u per muisklik een auto uitzoekt verschijnt deze informatie direct naast het plaatje van de gekozen auto. Nog een tip: Misschien is het een idee, een automaat te huren voor uw reis, omdat u bij het rijden van lange afstanden waarschijnlijk zuiniger zult rijden en dus brandstof zult besparen.

  Altijd de beste prijzen: Kilometervrij een auto huren bij Auto Europe

  Wilt u een auto huren met onbeperkte kilometers, profiteer dan meteen van onze beste prijs garantie. Wij werken er voortdurend aan, onze prijzen te verbeteren en deze met onze concurrentie te vergelijken. Indien u dezelfde auto met dezelfde huurvoorwaarden elders goedkoper aangeboden krijgt, zullen wij deze prijs nog verslaan! Voor lange termijn autohuur bevelen wij het huren van een auto zonder kilometerbeperking zeer aan. Kies uit meer dan 20.000 bestemmingen wereldwijd - van Canada tot Brazlië of van Australië tot Rusland - wij hebben de juiste auto voor u. Nog een goede reden via Auto Europe te boeken is onze bekroonde klantenservice en ons competente reserveringsteam. Onze ervaren medewerkers staan u graag 7 dagen per week te woord onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Wj verheugen ons op uw aanvraag!