Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR KEFALONIA LUCHTHAVEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Kefalonia Airport - Ontdek het beste van Griekenland voor de beste prijs

  Het Griekse eiland Kefalonia ligt in de Ionische Zee, ten westen van het vasteland van Griekenland, en is een prachtig eiland vol zanderige baaitjes, ruige landschappen, en mediterrane charme. Ontdek al het moois dat dit Griekse eiland te bieden heeft en kies voor een auto huren op Kefalonia Airport. Verken eenvoudig en op uw eigen tempo de beste plekken op het eiland en geniet van een zorgeloze vakantie. Ontspan op het strand van Petani, wandel door de pittoreske straatjes van het dorp Assos, geniet van de spectaclaire uitzichten vanaf de berg Ainos, en nog veel meer!

  Auto Europe heeft meer dan 60 jaar ervaring in de internationale autoverhuurbranche en biedt zijn klanten een ruime selectie in hoogwaardige huurauto's en handige ophaal- en inleverlocaties, evenals geweldige aanbiedingen zoals een gratis extra bestuurder of navigatiesysteem. Vergelijk op onze website eenvoudig de tarieven van onze verschillende verhuurpartners en vind een passend voertuig voor uw reis en budget. Kies uit tal van lokaal en internationaal gerenommeerde autoverhuurbedrijvenen meer dan 24.000 locaties wereldwijd. Behalve voordelige huurauto's kunt u bij ons ook campers en luxe auto's huren om uw vakantie nog specialer te maken. Boek daarom vandaag nog online via de website of telefonisch via +31 85 001 2614 en verzeker uzelf van een voordelige huurauto voor uw volgende vakantie. Benieuwd hoe onze klanten onze service en het huren hebben ervaren? Lees hun autohuur beoordelingen op Kefalonia.

  Luchthaven informatie

  Kefalonia Airport ligt op een kleine tien kilometer van de hoofdstad Argostoli en biedt vluchten aan naar diverse bestemmingen op het vasteland van Griekenland en seizoensgebonden vluchten naar andere Europese bestemmingen. De luchthaven werd geopend in 1971 en werd in 2019 nog uitgebreid en gerenoveerd vanwege het toenemende aantal reizigers waarvan het grootste deel buitenlandse toeristen. Het is daarmee een belangrijke toegangspoort tot het eiland en verwerkt jaarlijks ongeveer 800.000 passagiers. Ook vanuit Nederland vliegen een aantal vliegmaatschappijen op Kefalonia Airport.

  Kefalonia Airport (EFL)
  Adres: 28100 Argostoli, Kefalonia, Griekenland
  Telefoon: +30 267 102 9900
  Vliegmaatschappijen die rechtstreeks van Nederland naar Kefalonia Airport vliegen (onder voorbehoud): easyJet, Transavia, en TUI fly.

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen op de luchthaven van Kefalonia

  Kefalonia is een populaire vakantiebestemming en daarom is een groot aantal verhuurbedrijven op de luchthaven vertegenwoordigd. U heeft ruime keuze uit aanbieders die voordelige autoverhuur op Kefalonia Airport aanbieden, waaronder internationale namen als Avis en Thrifty, maar ook lokale verhuurders zoals Abbycar. De verhuurbedrijven bevinden zich in op de luchthaven zelf of op circa 100 meter buiten de luchthaven. Omdat Kefalonia Airport niet zo heel groot, zal het vinden van de door u gekozen verhuurder eenvoudig zijn. Om het ophalen ook zo spoedig mogelijk en zonder problemen te laten verlopen, raden we aan uw voucher voor vertrek goed door te lezen zodat u weet welke documenten u mee moet nemen. Denk hierbij aan een geldig rijbewijs en een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder, die ook fysiek aanwezig moet zijn bij het ophalen. Zorg ervoor dat u het voertuig bij het ophalen controleert op eventuele schade en laat een medewerker van het verhuurbedrijf dit vermelden op het schadeformulier alvorens u wegrijdt. Doe hetzelfde bij het inleveren van het voertuig.

  Abbycar autoverhuur op Kefalonia Airport Abbycar autoverhuur op Kefalonia Airport
  Kefalonia Airport,
  28100 Argostoli, Kefalonia, Griekenland

  +30 212 213 5282
  Openingstijden:
  Ma - zo: gehele dag
  Alamo autoverhuur op Kefalonia Airport Alamo autoverhuur op Kefalonia Airport
  Kefalonia Airport,
  28100 Argostoli, Kefalonia, Griekenland

  +30 267 104 1170
  Openingstijden:
  Ma - zo: 08:00 - 21:00 uur
  Avis autoverhuur op Kefalonia Airport Avis autoverhuur op Kefalonia Airport
  Kefalonia Airport,
  28100 Argostoli, Kefalonia, Griekenland

  +30 266 102 4404
  Openingstijden:
  Ma - zo: 06:00 - 23:30 uur
  Budget autoverhuur op Kefalonia Airport Budget autoverhuur op Kefalonia Airport
  Kefalonia Airport,
  28100 Argostoli, Kefalonia, Griekenland

  +30 267 104 1971
  Openingstijden:
  Ma - zo: 06:00 - 23:30 uur
  Thrifty autoverhuur op Kefalonia Airport Thrifty autoverhuur op Kefalonia Airport
  Kefalonia Airport,
  28100 Argostoli, Kefalonia, Griekenland

  +30 267 110 1495
  Openingstijden:
  Ma - zo: gehele dag

  Terminals

  Kefalonia Airport is niet zo heel groot en beschikt over slechts één terminal die in 2019 nog is gerenoveerd en uitgebreid met onder meer nieuwe faciliteiten zoals nieuwe check-inbalies en beveiligingspoortjes, meer winkels, en ook meer autoverhuurbedrijven. De terminal is goed ontworpen en ingedeeld om de veiligheid van passagiers en medewerkers te garanderen en te zorgen voor een aangename reiservaring. Als belangrijkste toegangspoort maken jaarlijks zo'n 800.000 passagiers gebruik van de luchthaven. Met name in de zomer ziet de luchthaven een toename in het aantal passagiers.

  Luchthavenfaciliteiten

  Op de luchthaven vindt u alles wat u nodig heeft voor een aangename reiservaring. Ondanks dat de lucthaven relatief klein is in vergelijking met andere Europese luchthavens, vindt u er een prima aanbod voorzieningen en faciliteiten met onder meer enkele winkels en een bar en restaurants. Verder vindt u er een geldautomaat, eerstehulppost, een aantal reisbureaus, en enkele autoverhuurbedrijven.

  Hoe komt u van en naar de luchthaven van Kefalonia

  Dankzij de korte afstand van nog geen tien kilometer bent u met een huurauto in mum van tijd in het centrum van de hoofdstad Argostoli. Een auto huren op de luchthaven van Kefalonia is de meest ideale manier om van en naar de luchthaven te reizen, daar u anders bent aangewezen op de bus of taxi. Er rijden namelijk geen treinen op het eiland. In de zomermaanden wanneer het eiland de grootste toestroom in het aantal toeristen ziet, rijdt er vrijwel dagelijks een bus tussen de luchthaven en Argostoli en kaartjes hiervoor kunnen aan boord worden gekocht bij de chauffeur. De bushalte van de luchthaven bevindt zich buiten de uitgang van de terminal. Een alternatief is het nemen van een taxi die 24/7 vanaf de taxistandplaats buiten de terminal vertrekken. Naar Argostoli bent u ongeveer een kwartier onderweg en de rit kost 15 tot 20 euro.

  Parkeertips

  Tegenover het terminalgebouw bevindt zich een openbare parkeerplaats waar u kosteloos kunt parkeren tijdens uw autohuur op Kefalonia Airport. Hier staan ook de huurauto's geparkeerd van de verschillende autoverhuurbedrijven die op de luchthaven aanwezig zijn. Elders op het eiland kunt u doorgaans in de buurt van alle grote toeristische attracties en bezienswaardigheden parkeren, hoewel er beperkingen kunnen gelden. Plekken waar u niet mag parkeren worden aangeduid met een bord of met een gele streep. Tijdens het drukke hoogseizoen is het niet ongebruikelijk om één van de rijbanen te gebruiken om te parkeren, daar er op parkeerterreinen niet altijd meer overal plek is. Let echter altijd op de verkeersborden om te voorkomen dat u ergens parkeert waar het niet mag en u een fikse boete krijgt of uw auto wordt weggesleept. Mocht u toch een verkeersboete ontvangen, hetzij voor een verkeersovertreding of voor foutief parkeren, zullen de kosten hiervoor door het verhuurbedrijf op uw creditcard in rekening worden gebracht, plus eventuele administratiekosten.

  Handige links

  Officiële website luchthaven Kefalonia (Engelstalig)