Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  FIREFLY AUTO HUREN

  • 9
  • 9
  • 9
  • 8.9
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  January 23
  Steeds correcte afhandeling
  January 22
  efficient.. relatief snel..(het zou nog een stuk sneller kunnen)
  December 23
  Perfect alleen niet makkelijk te vinden.
  Meer lezen

  Firefly autoverhuur: Het beste aanbod via Auto EuropeFirefly autoverhuur - Auto Europe

  Hertz is een zeer bekende naam in de autoverhuurwereld, maar er zijn weinig mensen die de naam Firefly kennen en weten dat dit een gerenommeerd autoverhuurbedrijf en dochteronderneming van Hertz is. Firefly bestaat sinds 2013 en werd toentertijd door Hertz geïntroduceerd als een nieuw budgetmerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Estero, Florida in Amerika.

  Auto Europe biedt klanten al ruim zestig jaar de mogelijkheid om voertuigen te huren in meer dan honderdtachtig landen wereldwijd. Het is dankzij onze samenwerking met betrouwbare autoverhuurbedrijven dat wij onze klanten aantrekkelijke tarieven aan kunnen bieden voor de beste huurauto's, en een uitstekende service. Ook door de jaren heen hebben wij onze samenwerkingsverbanden uit kunnen breiden. Kort na de oprichting van Firefly is de samenwerking met Auto Europe begonnen. Wij zijn ervan overtuigd dat u meer dan tevreden zult zijn wanneer u kiest voor een auto huren met Firefly. Voor meer informatie over Auto Europe en een auto huren kunt u onze Veelgestelde vragen lezen.

  De belangrijkste doelgroep van Firefly zijn mensen die reizen naar landen als Italië, Spanje en Frankrijk. Deze autoverhuurder heeft echter honderd locaties in meer dan dertien landen, waardoor Firefly het antwoord is op de vele aanvragen die Auto Europe ontvangt.

  Vergeleken met andere verhuurders op de luchthaven heeft Firefly zeer gunstige tarieven. De reden hiervoor is dat de locatie van Firefly zich niet direct op de luchthaven bevindt, waardoor zij geen hoge kosten aan de luchthaven hoeven te betalen. In de meeste gevallen is er een pendeldienst die u van de luchthaven naar het Firefly kantoor brengt. Deze belangrijke informatie staat vermeld op de voucher van Auto Europe.

  Waar moet ik op letten wanneer ik een boeking met Firefly maak?

  Eén van de belangrijkste voorwaarden om een huurauto bij Firefly te huren is dat u in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs, welke minstens één jaar geldig moet zijn. Indien het rijbewijs niet in Latijnse letters is opgesteld kan er naar een internationaal rijbewijs gevraagd worden. De leeftijdsbeperkingen zijn per land verschillend. Zo moeten bestuurders in Spanje minstens éénentwintig jaar oud zijn en is de minimum leeftijd om een auto te huren in Italië drieëntwintig jaar. Vaak is het tegen betaling wel mogelijk om alsnog een auto te huren als de bestuurder jonger is. Firefly accepteert alle gangbare creditcards. Houd er rekening mee dat het lokaal afsluiten van de aanvullende verzekering verplicht is bij het gebruik van een pinpas. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.

  Auto Europe - De juiste keus voor Firefly!

  Firefly biedt klanten verschillende diensten aan, zoals een 24-uurs hulpdienst die het hele jaar door beschikbaar is, onbeperkte kilometers, kinderzitjes en stoelverhogers, aanvullende diensten en extra bestuurders. De kosten voor deze extra diensten vindt u op de website van Auto Europe, maar u kunt tevens contact opnemen met onze reserveringsmedewerkers op het gratis telefoonnummer +31 85 001 2614. Wanneer u een one way plant, dit houdt in dat u de huurauto op een andere locatie terugbrengt dan waar u deze heeft opgehaald, raden wij aan op voorhand contact op te nemen met Auto Europe voor advies en meer informatie. Bij Firefly heeft u de keus uit een ruim aanbod autocategorieën, zodat u zeker de juiste huurauto zult vinden voor bijvoorbeeld uw vakantie. Kies voor een auto uit de minicategorie, die ideaal is voor twee personen en waarmee u makkelijk een parkeerplaats vindt. Deze categorie maakt het mogelijk om voor een betaalbare prijs een auto met een krachtige motor te huren. Onze autoverhuurpartner Firefly is dan misschien wel een budgetmerk, maar klanten zullen niets missen als het aankomt op comfort en aanbod. Kies voor een auto huren met Firefly en Auto Europe en kies voor een zorgeloze reis.