Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN CHILI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Chili - Beste tarieven met Auto Europe

  Chili is een land in Zuid-Amerika dat onder andere bekend is van het Paaseiland, het Andesgebergte en de droogste woestijn ter wereld: de Atacama. Het land is van noord naar zuid meer dan 4200 km lang, ligt aan de Grote Oceaan en de breedte varieert van 64 km breed tot 350 km. Hierdoor heeft het het land veel verschillende klimaten. Met autohuur in Chili van Auto Europe kunt u dit land op uw gemak verkennen, waardoor u niks hoeft te missen van al het moois dat Chili u te bieden heeft. Huur bijvoorbeeld een auto in La Serena, de op één na oudste stad van Chili en ontdek deze koloniale stad, waar de bevolking om zijn vriendelijkheid bekend staat.

  Natuurlijk mag ook Santiago niet ontbreken op uw vakantie in Chili. Met een huurauto in Santiago beleeft u de hoofdstad van het land, die zich kernmerkt door de smalle straatjes en de gemoedelijke sfeer die er heerst. Een bezoek aan het Moneda paleis is zeer aan te bevelen. Dit is het grootste voorbeeld van architectuur uit de koloniale tijd. Niet ver daar vandaan ligt Bellavista, één van de gezelligste wijken van de stad. Hier vindt u authentieke restaurantjes en barretjes, en in de avond kunt u gezellig over de markt slenteren. Verder biedt Auto Europe verhuurlocaties aan in onder andere Conception, Puerto Montt, Copiaco en nog veel meer. Met een huurauto in Chili van Auto Europe ontdekt u dit prachtige land met zijn diverse klimatologische zones en culturele historie, geheel op eigen tempo.

  Auto huren Chili - Voorwaarden

  De minimale leeftijd van een bestuurder voor auto huren in Chili is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor additionele bestuurders. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een internationaal rijbewijs wordt aanbevolen. Bij het ophalen van de auto dient de hoofdbestuurder in het bezit te zijn van een credit card op eigen naam. Indien u meer informatie wenst over autoverhuur Chili, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  U mag met de huurauto door Argentinië reizen. Indien u naar Argentinië wilt reizen, dient u dit vooraf aan Auto Europe door te geven.

  Handige links:

  Luchthaven in Chili

  Wagenpark in Chili

  Bestuurdersinformatie in Chili