Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ARGENTINIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Argentinië - Boek en bespaar

  Welkom in Argentinië, na Brazilie het grootste land van Zuid-Amerika. Bekend van de Tango, de heerlijke steaks, de Gaucho's, en natuurlijk het Andesgebergte. Door zijn grote oppervlakte is Argentinië bij uitstek een land om met een huurauto in Argentinië te verkennen. Huur bijvoorbeeld een auto in Cordoba en ontdek deze prachtige stad, met zijn vele historische gebouwen waarvan het oude koloniale bestuursgebouw de "Cabildo" één van de meest noemenswaardige is. Met uw huurauto liggen vanuit Cordoba echter ook enkele van de prachtige natuurgebieden van Argentinië binnen handbereik, zoals de Sierras Chicas-bergen aan de rivier de Suquía.

  Een goedkope huurauto in Rosario voert u door de geboortestad van Che Guevarra. Deze stad kenmerkt zich door de gemoedelijke pleinen en het bruisende nachtleven, waar de Argentijnse cultuur u tegemoet komt. Of maak gebruik van een huurauto in Buenos Aires, en ontdek de grootste- en tevens hoofdstad van dit prachtige land. Hier werd de Tango geboren. Het prachtige plein midden in de stad, plaza de Mayo, is zeker een bezoek waard. Verdere bestemmingen waar u goedkoop een auto kunt huren zijn onder andere Santa Fe, Ushuaia en Pilar. Ontdek dit prachtige land met een huurauto van Auto Europe, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijzen.

  Voorwaarden voor autohuur in Argentinië

  De minimum leeftijd in Argentinië voor het huren van een auto is 21 jaar, in sommige gevallen 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, verder is een Internationaal rijbewijs aan te raden. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor bestuurders in de leeftijd van 21-24 jaar, en ook kunnen er toeslagen zijn voor extra bestuurders. Bij het ophalen van de auto dient de hoofdbestuurder in het bezit te zijn van een geldige credit card op zijn/haar naam. Leest u ook even onze pagina met de bestuurdersinformatie voor Argentinië goed door.

  Het reizen naar andere landen

  U mag met de huurauto naar Chili, Brazilië, Uruguay en Paraguay reizen. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

  Maximum snelheid met een huurauto in Argentinië

  • Binnen de bebouwde kom: 40 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 80 km/h
  • Autosnelwegen: 110 km/h

  Handige links:

  Luchthaven in Argentinië

  Wagenpark in Argentinië

  Bestuurdersinformatie in Argentinië