Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BRAZILIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Brazilië - Boek en bespaar

  Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Hierdoor is het land bij uitstek geschikt om met een huurauto in Brazilië te verkennen. Boek een huurauto in Rio de Janeiro en verken deze prachtige stad, beroemd van onder andere de mooie kilometers lange stranden als Copacabana en Barra de Tijuca. In het midden van Rio de Janeiro bevindt zich het Tijucawoud, met 33 km² het grootste handmatig aangelegde woud dat wereldwijd ooit in een stad is geplant. Hier vindt u o.a. vele bedreigde diersoorten en exotische planten. In Rio de Janeiro staat ook het beroemde Christusbeeld op de berg Corcovado. Daarnaast staat de stad bekend om zijn bruisende en uitgebreide nachtleven en zijn wereldberoemde carnaval.

  Auto huren Sao Paolo - natuur en Brasilia

  Natuurlijk kunt u ook een auto huren in Sao Paolo, de cultuurhoofdstad van Brazilië en tevens de op twee na grootste stad ter wereld. In de vele musea die de stad rijk is kunt u onder andere werken van Karel Appel en Picasso bezichtigen. De bekende samba is te horen in vele straatjes en met name ook in de talloze bars, clubs en restaurantjes die de stad rijk is.

  Voor de natuurliefhebber is een bezoek aan Campo Grande niet te missen. In de omgeving van deze groeiende stad kan men volop genieten van de ongerepte natuur waaraan Brazilië rijk is. Uiteraard mag Brasilia, de hoofstad van het land, niet ontbreken bij uw bezoek aan Brazilië. Deze stad is in vier jaar ontworpen en gebouwd en heeft momenteel naar schatting ongeveer 2 miljoen inwoners. Met een huurauto kunt u deze stad optimaal verkennen. Vanwege zijn fameuze stadsontwerp en architectuur is de stad opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst. In Brasilia kunt u uitgebreid genieten van de cultuur en de vriendelijkheid van de Brazilianen. Natuurlijk biedt Auto Europe ook in andere steden in Brazilië autohuur aan. U kunt in vrijwel elke stad gebruik maken van onze uitstekende service, uiteraard tegen de laagste prijs.

  Voorwaarden voor autohuur in Brazilië

  De minimale leeftijd voor het huren van een auto in Brazilië is 21 jaar, voor sommige auto categorieën kan deze leeftijdsgrens hoger liggen. Ook kunnen er toeslagen gelden voor bestuurders in de leeftijd van 21-24 jaar. Een internationaal rijbewijs is verplicht. Ten tijde van het ophalen van de huurauto in Brazilië dient de hoofdbestuurder een credit card op eigen naam te kunnen overleggen.

  Maximumsnelheid met een huurauto in Brazilië

  • Binnen de bebouwde kom: 40 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 80 km/h
  • Autosnelwegen: 110 km/h

  Handige links:

  Luchthaven in Brazilië

  Wagenpark in Brazilië

  Bestuurdersinformatie in Brazilië