Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN SALVADOR

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Salvador - Vind uw perfecte huur

  Salvador ligt in het noord-oosten van Brazilië aan de Atlantische kust. Salvador behoort tot de grotere steden in Brazilië. Een huurauto in Salvador is de beste manier om deze levendige Braziliaanse stad te verkennen. Slavador heeft naast prachtige stranden, waar u van de zon en zee kunt genieten, ook een interessant centrum dat zeker een bezoek waard is. Het oude historische stadscentrum van Salvador staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het historische centrum is het oudste deel van Salvador en u vindt er de originele pastelkleurige huizen en gebouwen uit de beginjaren van Salvador. Het is een geliefde toeristische plek en u vindt er gezellige restaurants, bars en leuke winkels. Wandel door de kleine straten en over de levendige pleinen en beleef het Salvador van vroeger. Net als in Rio de Janeiro wordt ook in Salvador carnaval groots gevierd. Het feest duurt meerdere dagen en tijdens carnaval trekt een grote muziekoptocht door de straten van Salvador.

  Auto huren in Salvador

  Met een huurauto via Auto Europe heeft u de vrijheid om overal naar toe te gaan. Boek een huurauto in Salvador en ontdek deze gemoedelijke Braziliaanse havenstad op uw gemak. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u vragen heeft over autoverhuur in Brazilië of als u een huurauto wilt reserveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31850012614 zijn onze reserveringsmedewerkers 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Salvador

  Salvador is via de snelweg BR 324 met andere steden in Brazilië verbonden. Het vliegveld van Salvador ligt ten noord-oosten van de stad. Via de weg BA-099 kunt u met uw huurauto in Salvador het vliegveld vanuit de stad gemakkelijk bereiken. Over deze weg kun u ook verder rijden langs de prachtige atlantische kust. In de stad zelf kunt u bij de belangrijke bezienswaardigheden uw huurauto parkeren.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Salvador Airport