Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BULGARIJE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Bulgarije met Auto Europe

  Bulgarije is bij steeds meer mensen in trek als vakantieland vanwege het prettige klimaat en de mooie stranden. Bulgarije heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen zon en strand. Het land heeft een rijke geschiedenis met prachtige culturele bezienswaardigheden en ook ontbreekt het er niet aan natuurschoon. Huur een auto in Boergas en ontdek deze mooie stad aan de Zwarte Zee. Vanuit Boergas kunt u snel en gemakkelijk Nessebar bereiken, een eeuwenoud stadje dat op een schiereiland voor de kust ligt. Hier kunt u de Byzantijnse stadsmuur bezichtigen. Voor een ontspannen strandvakantie kunt u met een huurauto gemakkelijk het befaamde "Zonnestrand" (Sunny Beach) bezoeken. Dit is een populaire Nederlandse vakantiebestemming geworden dankzij het mooie en schone strand en de legio uitgaansmogelijkheden.Met de goedkope autoverhuur in Bulgarije van Auto Europe heeft u alle vrijheid om Bulgarije zelf te ontdekken.

  Ook kunt u met een huurauto Sofia, de hoofstad van Bulgarije, verkennen. Hier treft u een combinatie van verschillende culturen en invloeden. Bezichtig bijvoorbeeld de Sveti Petka kerk, die in het midden van een rotonde gebouwd is. Verken zeker ook de antieke markt die rond de Alexander Nevski Kathedraal gesitueerd is.

  Natuurlijk is ook aan de inwendige mens volop gedacht in Sofia. U vindt er talloze restaurantjes waar u na een lange dag onderweg te zijn geweest kunt genieten van de gastvrijheid en de traditionele culinaire gerechten. Mocht u dan nog gezellig gaan natafelen dan kan dit in een van de vele barretjes die de hoofdstad rijk is. Voor de jongere bezoekers zijn er ook talloze clubs aanwezig waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden. Kortom deze stad heeft zowel jong en oud meer dan genoeg te bieden. Met een huurauto in Bulgarije van Auto Europe kunt u Bulgarije gunstig en ontspannen verkennen.

  Auto huren Bulgarije - Voorwaarden

  De minimale leeftijd voor het huren van een auto in Bulgarije is 20 jaar, afhankelijk van het type auto. De hoofdbestuurder dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs sterk aangeraden. Er kan een toeslag gelden voor extra bestuurders. Tegen additionele kosten is het toegestaan naar de meeste westerse landen te reizen. Voor meer informatie over autohuur Bulgarije kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze medewerkers. Ook staat deze informatie in de voucher vermeld die u ontvangt wanneer u een auto bij Auto Europe boekt.

  Het reizen naar andere landen

  Het reizen naar de volgende landen is onder bepaalde voorwaarden toegestaan: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (vasteland), Nederland, Hongarije, Kroatië, Noorwegen, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje en Zweden. Indien u naar één van deze landen wenst te reizen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

  Maximum snelheid met een huurauto in Bulgarije

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 90 km/h
  • Autosnelwegen: 120 km/h

  Handige links:

  Luchthaven in Bulgarije

  Wagenpark in Bulgarije

  Bestuurdersinformatie in Bulgarije