Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR BOSNIË-HERZEGOVINA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Bosnië-Herzegovina met Auto Europe

  Bosnië-Herzegovina is een interessant vakantieland wat door veel toeristen nog niet ontdekt is. Het land combineert aparte culturele bezienswaardigheden met een mooie natuur. Met een huurauto in Bosnië-Herzegovina kunt u dit land perfect bezichtigen. Bezoek bijvoorbeeld het noorden, met zijn vele bossen een verademing voor de natuurliefhebber. In het oosten vindt u talrijke hoogvlaktes, met vele meren die tussen de steile bergwanden liggen.

  U kunt bij Auto Europe ook een auto huren in Banja Luka, de tweede stad van het land. Deze stad in het noordwesten van het land is door zijn groene en bergachtige omgeving zeer in trek bij natuurliefhebbers. In Banja Luka is de kathedraal van de Heilige Bonaventure met zijn opvallende architectuur ook zeker een bezoek waard. Met een huurauto in Tuzla ontdekt u dit gemoedelijke stadje, waar de invloeden van het Ottomaanse rijk nog duidelijk zichtbaar zijn.

  Uiteraard kun u ook de hoofdstad Sarajevo ontdekken met een huurauto van Auto Europe. Deze prachtige stad, waar zowel de invloeden vanuit Europa als uit Azië zichtbaar zijn, mag zeker niet ontbreken op uw vakantie in Bosnië-Herzegovina. Hier vindt u de Bascarsija, het mooie oude plein in de binnenstad, waar u de oudste gebouwen uit de Ottomaanse periode kunt bewonderen. Ook vindt u een van de mooiste moskeeën van de Balkan, de Gazi Husrev Bey moskee. Deze moskee is ook door niet-moslims te bezoeken. Door de verschillende culturen die allemaal hun invloed hebben achtergelaten in het land is Bosnië-Herzegovina zeker de moeite van een bezoek waard. Met een goedkope huurauto van Auto Europe, kunt u al het moois wat dit land te bieden heeft op uw gemak bezichtigen.

  Voorwaarden voor autohuur in Bosnië-Herzegovina

  De minimale leeftijd in Bosnië-Herzegovina voor het huren van een auto is 21 jaar. Voor extra bestuurders kunnen toeslagen van toepassing zijn. De hoofdbestuurder dient minmaal twee jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, en dient bij het ophalen van de auto over een credit card op zijn/haar naam te beschikken.

  Het reizen naar andere landen

  U mag met de huurauto naar alle westerse landen rijden, waaronder ook Estland, Letland, Litouwen, Rusland, Wit-Rusland, Moldavië en Oekraïne en verder tevens naar Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Turkmenistan en Uzbekistan. Mocht u buiten Bosnië-Herzegovina willen reizen dan dient dit op uw voucher te worden vermeld. Neem voor meer informatie a.u.b. contact met ons op.

  Maximum snelheid met een huurauto in Bosnië-Herzegovina

  • Binnen de bebouwde kom: 40 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 80 km/h
  • Autosnelwegen: 110 km/h

  Handige links:

  Luchthaven in Bosnië-Herzegovina

  Wagenpark in Bosnië-Herzegovina

  Bestuurdersinformatie in Bosnië-Herzegovina