Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTORIJDEN IN GUADELOUPE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Verkeersregels in Guadeloupe

  Algemene informatie
  Het wegennet van Guadeloupe is zeer compact en goed onderhouden. De wegen verbinden de verschillende steden en regio´s met elkaar. Guadeloupe maakt deel uit van Frankrijk en daarom kunt u er ook met de euro betalen. Ontdek met autoverhuur Guadeloupe en beleef prachtige momenten op dit caribische eiland. Zee, zon, natuur en cultuur kunt u op dit prachtige eiland ontdekken.

  Vereisten
  Om op Guadeloupe een auto te kunnen huren moet u minstens 21 jaar oud zijn (de minimumleeftijd verschilt per autocategorie) en minstens 1 jaar lang uw rijbewijs hebben. Bestuurders jonger dan 25 jaar moeten een extra toeslag betalen. Veiligheidsgordels zijn verplicht voor alle inzittenden.

  Maximumsnelheid
  De maximumsnelheden in Guadeloupe zijn:

  • Binnen de bebouwde kom 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom 90 km/h

  Verkeersregels
  Op Guadeloupe rijdt men rechts en de verkeersregels zijn dezelfde als in Frankrijk.

  Brandstof
  Tankstations zijn over het algemeen geopend tussen 06.00 en 22.00 uur. Sommige tankstations zijn 24 uur per dag geopend.

  Tol
  Er zijn geen tolwegen op Guadeloupe.

  Parkeren
  Op Guadeloupe kunt u uw huurauto tegen betaling op parkeerplaatsen parkeren.

  Verzekeringen

  Algemene informatie
  Verzekeringen voor uw autohuur kunnen per autoverhuurder zeer verschillen. Informeer daarom naar de verzekeringsvoorwaarden voordat u uw huurauto boekt. Regels in het land waar u een auto wilt huren, kunnen van invloed zijn op de lengte van de autohuur.

  Al onze autohuur is inclusief brandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Onze inclusieftarieven verstrekken ook aanrijding- en diefstaldekking tegen een van te voren gekochte korting. Specifieke verzekeringsinformatie over uw autohuur vindt u op de reserveringsvoucher.

  Restricties autoverhuur

  Algemene informatie
  Het is niet toegestaan om met uw huurauto buiten Guadeloupe te reizen.

  Reizen naar andere landen
  U kunt met uw huurauto op Guadeloupe niet naar andere landen reizen. Indien u meer informatie wilt over autoverhuur Guadeloupe, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  One way autohuur
  Binnenlandse one way autohuur is beschikbaar, waarvoor extra toeslagen gerekend kunnen worden. Internationale one way autohuur is niet toegestaan.