Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN GUADELOUPE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Guadeloupe - Boek en bespaar

  Guadeloupe bestaat uit 2 hoofdeilanden en 3 kleinere eilanden in het Caribisch gebied. Op het eiland Basse-Terre, vindt u ruige vulkanische gebieden en op het andere eiland vindt u vooral veel rustige vlakten. Het klimaat in Guadeloupe is tropisch waardoor het er het gehele jaar door lekker warm is. Uiteraard vindt u in Guadeloupe ook veel stranden, opmerkelijk is dat deze stranden veelal veschillende kleuren zand hebben.

  Auto Europe biedt in Guadeloupe op vrijwel elke plaats autoverhuur aan. Bezoek bijvoorbeeld met een huurauto Carbet Falls, een prachtige watervallengroep op het eiland. Ook kunt u in Guadeloupe de jungle in en de vele dier- en plantsoorten in de jungle bewonderen. Ook voor een strandvakantie bent u in Guadeloupe aan het juiste adres. Huur een auto in Gosier en slenter over de boulevard met zijn vele winkels, bars en restaurants. Duiken behoort uiteraard tevens tot de mogelijkheden op dit veelzijdige eiland.

  Met een huurauto van Auto Europe kunt u dit prachtige eiland perfect verkennen, zodat u niks hoeft te missen van de adembenemende schoonheid van het eiland. Auto Europe biedt een grote keuze aan huurauto's tegen de laagste prijs aan. Uiteraard bent u bij ons wel verzekerd van de hoogste kwaliteit.

  Autohuur in Guadeloupe - Voorwaarden

  De minimale leeftijd van een bestuurder voor het huren van een auto in Guadeloupe is 21 jaar. Voor sommige huurauto's is dit 25 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Verder wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie kunt u graag contact met ons opnemen.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om met de auto buiten Guadeloupe te reizen

  Maximumsnelheid met een huurauto in Guadeloupe

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 70-100 km/h
  • Autosnelwegen: 120 km/h

  Handige links

  Luchthaven in Guadeloupe

  Wagenpark in Guadeloupe

  Bestuurdersinformatie in Guadeloupe