Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Zoek de verschillen tussen Auto Europe en Auto Europa

  Auto Europe, Auto Europa.. het klinkt hetzelfde, het logo lijkt hetzelfde dus wat is nu het verschil?

  Voornamelijk in de zomer ontstaat er soms verwarring over waar men de huurauto dient op te halen. U wacht netjes in de rij en wanneer u dan aan de beurt bent, wordt u verteld dat u in de verkeerde rij staat.Voor meer duidelijkheid hebben wij voor u een overzicht samengesteld met vragen die het verschil tussen Auto Europe en Auto Europa aangeven.

  1. 'Toen ik mijn auto wilde ophalen bij de Auto Europa balie werd mij verteld dat ik daar verkeerd was. Maar ik heb toch mijn auto bij Auto Europe geboekt?'

  Auto Europe is een autoverhuur bemiddelingsbureau. Wij hebben geen auto's in ons bezit en dus hebben wij ook geen ophaallocaties. Wanneer u uw auto gaat ophalen zoek dan niet naar een balie van Auto Europe. Deze zijn er niet.

  Wanneer u via Auto Europe boekt maakt u eigenlijk een boeking met een van onze vele verhuurbedrijven met wie wij een contract hebben. U ontvangt de huurauto van dit verhuurbedrijf en u moet dus ook zoeken naar een balie van dit verhuurbedrijf. Wanneer u via onze website boekt kunt u onder de 'Productinformatie' het logo zien met welk verhuurbedrijf u boekt. Deze informatie vindt u ook onder 'Informatie voor het ophalen' op de eerste pagina van uw voucher.

  2. 'Maar als jullie Auto Europe zijn, wie is dan Auto Europa?'

  Auto Europa is een Italiaans autoverhuurbedrijf. Zij maken onderdeel uit van SicilyByCar en zijn een licentiehouder van Thrifty in Italië. In tegenstelling tot Auto Europe zijn zij geen bemiddelingsbedrijf en hebben zij wel hun eigen auto's. Als u een auto heeft geboekt met Auto Europa moet u bij het ophalen zoeken naar een desk van Auto Europa en SicilyByCar.

  3. 'Maar de naam en het logo lijken erg op elkaar. Zijn jullie echt niet hetzelfde bedrijf?'

  Wij maken geen onderdeel uit van Auto Europa. Helaas zorgen de gelijkenissen in de naam en logo voor verwarring. Wij proberen dit te voorkomen door duidelijk te maken aan onze klanten bij welk verhuurbedrijf zij een auto boeken. Wij doen dit door de informatie op onze website en vouchers up to date te houden.

  4.'Ik heb in het verleden een auto geboekt via Auto Europe en de auto opgehaald bij de balie van Auto Europa.'
  Auto Europe werkt met een aantal internationale en lokale verhuurbedrijven over de hele wereld. Inclusief Thrifty in Italië. Dit betekent dat het niet is uitgesloten dat u een boeking kunt doen waarbij Auto Europa (Thrifty) het verhuurbedrijf is. U kunt altijd op uw voucher terugvinden met welk verhuurbedrijf u een auto heeft geboekt.Mocht u alsnog vragen hebben over uw voucher, het verhuurbedrijf of waar u uw huurauto op dient te halen, neem dat contact met ons op via ons telefoonnummer 085 001 2614 . Onze medewerkers staan u graag te woord.

  Blog zoeken


  Categorieën