Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Win een gratis 'America the Beautiful' pas met Auto Europe

  Een camper is veel meer dan een manier van vervoer, het is de all-round reiservaring die op maat gemaakte reisroutes aanbiedt en de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt, zonder dat u geld aan hotels hoeft uit te geven.Als leider van de wereldwijde autohuur- en camperhuurmarkt al meer dan 60 jaar beschikt Auto Europe over een volledig assortiment moderne campers om aan al uw reisbehoeften te voldoen.In de VS zijn er honderden fantastische autoroutes die het hele land doorkruisen, dus om u te helpen bij het plannen van uw reis, geven wij gratis 'America the Beautiful' passen weg aan de eerste 5 gelukkige nieuwsbriefabonnees die een camperreservering maken bij Cruise America voor eind mei in de VS.'America the Beautiful' geven gratis toegang tot meer dan 2.000 natuur attracties in Noord-Amerika, inclusief Alaska. De pas is gedurende een heel jaar geldig en biedt kosteloos toegang voor de bestuurder en alle camperpassagiers in nationale parken en natuurreservaten, evenals dagelijkse heffingen in de vele bossen en heidevelden van het land.Om één van deze fantastische gratis passen te winnen, hoeft u alleen maar te abonneren op de Auto Europe-nieuwsbrief (als u dit nog niet heeft gedaan) en uw boeking te maken. Zo eenvoudig is het.

  Heeft u teveel ideëen en weet u niet waar u heen moet gaan, volg dan onze voorgestelde route door Californië, Arizona en Colorado, waar u een nacht zult verblijven en verkennen in een aantal van 's werelds mooiste nationale parken. Onze Auto Europe camperreis begint in de zonnige stad San Francisco, één van de meest sfeervolle en relaxte plekken in de USA.Vanaf San Francisco is het een korte drie uur rijden naar het Yosemite National Park, de thuisbasis van de magnifieke Yosemite Falls en de imposante El Capitan, die twee keer zo groot is als de Rots van Gibraltar en de grootste enkele granietrots ter wereld. Een schitterend juweel in het Amerikaanse landschap, Yosemite (wat grizzlybeer betekent in de Miwok-stamtaal), is een land van steile granieten kliffen, sprankelende watervallen en 800 kilometer aan spectaculaire wandelpaden.In de vele campings in het Yosemite National Park kunt u uitstekend met een camper verblijven. Onze aanbevelingen zijn de Porcupine Flat Campground, White Wolf Campground en North Pines Campground.Vanaf Yosemite raden wij u aan zuidoostelijk naar het Death Valley National Park te rijden, ongeveer een dag rijden over de schilderachtige Route 395. Met enkele van de meest verbluffende en gevarieerde landschappen in heel Amerika, Death Valley logenstraft zijn donker intimiderende naam met talloze ontzagwekkende heuvels en bergen, zoals de 3350 meter hoge Telescope Peak waar veel inheemse planten en diersoorten leven, evenals als Mount Whitney, die een duizelingwekkende hoogte van 4400 meter behaalt. Zabriskie Point is daarentegen een ander deel van Death Valley dat de moeite waard is om te bezoeken vanwege de verbazingwekkende 14 vierkante kilometer uitgestrekte woestijn met ontelbare perfect vormgegeven Sahara-achtige zandduinen.

  Death Valley beschikt ook over kwalitatief hoogwaardige campings waarvan de beste zijn Furnace Creek en Texas Springs (beide het hele jaar geopend). Als u vanaf Death Valley op de routes 40, 93 en 95 naar het westen rijdt, heeft u nog de hele dag lang een fantastisch uitzicht vanuit uw Auto Europe-camper. U wordt zo uiteindelijk naar één van de mooiste wonderen van de wereld geleid namelijk de beroemde Grand Canyon. Het is het middelpunt van een enorm 485.000 hectare groot nationaal park, de kloof zelf strekt zich uit 450 kilometer rivier en meet op één punt 29 kilometer breed en meer dan anderhalve kilometer diep. Vanaf de South Rim is het een prachtige rit van 380 kilometer door het adembenemend mooie landschap van Colorado naar het meer afgelegen North Rim, waar een aantal van de meest pittoreske campings van het park te vinden zijn, met name de North Rim Campground (gesloten in de winter), waar u kunt genieten van adembenemende zonsondergangen en een schitterend uitzicht op de kloof.Richting het noordoosten volgt u de Route 160 voor ongeveer 5 uur en dat brengt u van de Grand Canyon naar een andere unieke locatie in Colorado, het Mesa Verde National Park.Het park, met de naam 'Groene Tafel' vanwege zijn weelderige groene dennen- en jeneverbesbossen, bevat meer dan 5.000 archeologische vindplaatsen, waaronder het Cliff Palace met 156 kamers, gebouwd door het mysterieuze Anasazi-volk honderden jaren geleden.Met meer dan 65 km aan wegen is Mesa Verde één van de meest geliefde toeristische attracties van de VS en het is zeker de moeite waard om te overnachten op de Morefield Campground (open van april tot oktober), waar veel verschillende faciliteiten beschikbaar zijn.

  De eindbestemming van onze speciale America the Beautiful-camperroute is het Rocky Mountain National Park, ongeveer 8 uur rijden ten noordoosten van Mesa Verde.Met ongeveer 500 bergtoppen in een relatief klein gebied van 1075 vierkante kilometer, waaronder 78 die majestueus stijgen tot meer dan 3600 meter, zijn de Rocky Mountains een droom die waar wordt voor iedere roadtripper. Met name langs de Trail Ridge Road, een 77 kilometer lange bergdoorgang genaamd de 'Highway in the sky'.Bij het oversteken van de Continental Divide op bijna 3300 meter loopt de weg door een landschap van dichte bossen, stromende beekjes, diepe meren en vruchtbare weiden. Het biedt één van de meest spectaculaire vergezichten van Amerika.Na een paar dagen rijden door enkele van Amerika's meest adembenemende landschappen en bergen, is het goed om te weten dat er tal van grote luchthavens in de buurt zijn waar u de camper kunt achterlaten en naar huis kunt vliegen.Zorg er dus voor dat u na het ontvangen van de Auto Europe-nieuwsbrief meteen uw camper reserveert om kans te maken op één van onze America the Beautiful-passen ter waarde van 80 euro!Boek online of bel meteen een van onze verhuurspecialisten. Goede reis!

  Blog zoeken


  Categorieën