Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Welk soort vakantieganger ben jij?

  Wat het soort vakantie betreft hebben we allemaal onze persoonlijke voorkeuren. Toch is er een ding wat we allemaal gemeen hebben: we gaan maar al te graag op vakantie en kunnen haast niet wachten tot het zover is!We hebben geprobeerd verschillende typen vakantiegangers te onderscheiden op basis van wat ze van een vakantie verwachten. Lees mee met onze analyse van zes type reizigers.

  Spiritueel
  Soms hebben we simpelweg gemoedsrust nodig! Helaas ervaren we dat tegenwoordig steeds minder en onze veeleisende maatschappij is daar vaak debet aan. Niet weinigen onder ons gaan op zoek naar een plek waar ze deze innerlijke vrede en rust kunnen ervaren. Dat is vaak een plek voor yoga of meditatie in afgelegen oorden of soms zelf in een klooster.

  Entertainment
  Een reistrend van de afgelopen jaren is het bezoeken van grote internationale muziekfestivals waar gelijkgezinden uit veel verschillende landen samenkomen. Glastonbury, Roskilde en nog vele andere festivals verleiden duizenden (en niet alleen jonge mensen) om zich enkele dagen onder te dompelen in muziek, dans en tijd met vrienden.

  Natuur
  Voor andere reizigers is het absoluut noodzakelijk dichtbij de natuur te zijn om weer op te kunnen laden. Zij zoeken de jungle op, de bergen of het ongerepte platteland, liefst zonder telefoon en Internet, om alle stress en spanningen van het dagdagelijkse leven van zich af te schudden.

  Winkelen
  Een andere groep is de “winkelgekken”, zij die de extra kick en ontspanning halen uit big-time shoppen in Dubai, Cape Town, Tokyo of Parijs. Shoppen maakt ze blij en rustig en het geluk kan niet op als ze een koopje op de kop tikken in Seoul, Milan or Madrid.

  Strand
  En laten we vooral de zon- en zee aanbidders niet vergeten! Lekker niets doen en lui wezen, liggend op het strand en ver weg van het kantoor. Simpel en ontspannend en de keus van velen.

  Cultuur
  Er zijn natuurlijk ook vakantiegangers die niet zonder een dosis cultuur kunnen! Denk aan zij die de lokale historische bezienswaardigheden bezoeken, musea, theaterstukken of culturele events.Uiteraard is dit slechts onze persoonlijke selectie. Misschien heeft u er een geheel andere kijk op? Hoe ziet uw favoriete vakantie er uit? Wat was uw beste vakantie? Deel met ons uw mooiste, gekste of grappigste vakantieherinnering bij onze Facebook competitie en maak kans op een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 25!

  Blog zoeken


  Categorieën