Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Tankregelingen nu nog duidelijker herkenbaar

  Met de vernieuwde weergave van het brandstofbeleid zijn de verschillende tankregelingen van de autoverhuurmaatschappijen nu nog duidelijker herkenbaar.Bij Auto Europe zijn wij constant bezig onze service naar u als klant toe te verbeteren. Daarom hebben wij sinds kort een nieuw element aan onze boekingsmodule toegevoegd. Het brandstofbeleid is nu nog duidelijker weergegeven met het symbool van een benzinepomp. Met deze nieuwe weergave kunt u direct zien welk brandstofbeleid de betreffende huurauto heeft, vol - vol of vol - leeg.

  Filter uw gewenste brandstofbeleid

  Zo werkt het: Vul zoals gebruikelijk de gegevens (land, stad, ophaallocatie) voor uw autohuur in onze boekingsmodule in en wacht op de zoekresultaten. De zoekresultaten tonen onder de huurprijs de Product Informatie en vanaf nu dus ook het brandstofbeleid. Als u op de link klikt, verschijnt een pop-up venster waarin het betreffende brandstofbeleid wordt uitgelegd.Met deze extra informatie kunt u bewust kiezen voor een huurauto met een vol - leeg of juist vol - vol brandstofbeleid.U kunt de zoekresultaten ook op brandstofbeleid filteren. Links in het menu van de boekingsmodule kunt u de zoekresultaten op Vol - Leeg of Vol - Vol filteren (zie afbeelding rechts).Momenteel is deze vernieuwde weergave en filtermogelijkheid alleen beschikbaar voor autohuur in Spanje, Portugal en Italië. Andere landen zullen in de nabije toekomst volgen.

  Overzichtelijke weergave in de boekingsmodule

  Vol - Leeg

  De optie Vol - Leeg is zeer gebruikelijk bij goedkope autoverhuurbedrijven in de populaire vakantielanden rondom de Middellandse Zee. Bij het ophalen van de huurauto betaalt u voor een volle tank brandstof en de huurauto moet u met een lege tank weer inleveren. De prijs wordt echter door de lokale autoverhuurder bepaalt en ligt vaak een stuk hoger dan de brandstofprijs aan de pomp. Houdt dus rekening met extra bijkomende kosten, als u uw huurauto bij de verhuurder ophaalt.Bij Vol - Leeg moet u zich goed afvragen, hoeveel kilometers u van plan bent te gaan rijden. Als u tijdens uw vakantie niet zoveel gaat rijden en dus weinig brandstof verbruikt, dan kunt u beter een andere tankregeling kiezen. Niet gebruikte brandstof krijgt u bij Vol  - Leeg namelijk niet vergoed. Als de huurperiode 3 dagen of minder bedraagt, krijgt u het geld van niet gebruikte brandstof doorgaans wel teruggestort.

  Vol - Vol

  Bij de optie Vol - Vol ontvangt u de huurauto met een volle tank brandstof en moet u deze ook weer met een volle tank inleveren. U betaalt dus alleen voor de brandstof die u daadwerkelijk verbruikt. De brandstof tankt u zelf bij een tankstation naar keuze en tegen de lokale brandstofprijzen. Het is wel belangrijk de huurauto echt met een volle tank in te leveren, want ontbrekende brandstof wordt door de autoverhuurder in rekening gebracht, vaak tegen een veel hoger tarief als de prijs aan de pomp. Met deze nieuwe functie is het vinden van voordelige autohuur nog makkelijker geworden.Goede reis!Auto Europe Team Nederland

  Blog zoeken


  Categorieën