Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Originele en bijzondere kerstcadeaus

  De tijd van kerstmuziek, gezellige verlichting, familiebezoek en lekker eten is weer aangebroken. Maar deze feestelijke maand brengt misschien ook een lichte vorm van paniek met zich mee. De vraag 'Wat kan ik kopen voor mijn....' steekt steeds vaker de kop op. En hoewel we ons elk jaar weer voornemen om dan toch echt op tijd met alle inkopen te beginnen om de drukte en stress te vermijden, zo hoort die paniek er toch ook weer bij. Maar geen nood. In deze blog hebben we een aantal unieke geschenken voor u die een glimlach kunnen toveren op het gezicht van uw ... ;-) .


  Voor de roker

  Het is misschien een beetje een morbide idee voor een cadeau, maar één van de meest gehoorde voornemens is toch wel dat mensen willen stoppen met roken. En misschien kunt u die persoon met dit cadeau een handje helpen. Een asbak! En ja, dit klinkt niet als de ideale manier om iemand te helpen te stoppen met roken, maar deze asbak heeft de vorm van een paar longen en hoest en schreeuwt wanneer er een sigaret op wordt geplaatst. De desbetreffende roker moet dus wel echt willen stoppen om dit cadeau te kunnen waarderen. Of een gezonde dosis humor hebben.


  Voor de nerd

  Met dit cadeau hoef je niet bang te zijn om bevroren te worden in ‘carboniet’ net als Han Solo, want met dit cadeau werken de duistere krachten van Darth Vader voor de gebruiker. Darth Vader houdt uw bureau vrij van kabels en zijn angstaanjagende voorkomen houdt ongewenste gebruikers op een afstand. Deze USB-hub maakt eenvoudig van één USB-poort meerdere USB-poorten. Een tof extraatje is dat Darth Vader diep ademhaalt en zijn hoofd draait wanneer één van de poorten wordt gebruikt om te zien wat u aan het doen bent.


  Voor de kinderen

  Superhelden zijn tegenwoordig niet alleen meer te vinden in stripboeken. Een groot aantal kaskrakers hebben het publiek in aanraking gebracht met diverse superhelden, waardoor we allemaal weleens fantaseren dat we kunnen vliegen, door muren kunnen lopen of een andere superkracht bezitten die ons onoverwinnelijk maakt. Het cadeau doen van een superkracht is helaas nog niet mogelijk, maar het beste alternatief is een superhelden kostuum waarmee de kinderen zich kunnen wanen als echte superhelden. Tip; maak het kostuum af met een persoonlijke boodschap of naam. Dit cadeau is trouwens niet enkel voorbehouden aan de kinderen ;-) . Heeft u geen auto en ziet u het niet zitten om op de fiets kerstinkopen te doen? Huur dan een auto via Auto Europe! Boek voordelige autohuur zodat u niet op de kleintjes hoeft te letten bij het doen van uw kerstinkopen.

  Blog zoeken


  Categorieën