Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Op naar de camping!

  De camping is een goede manier om in de natuur lekker vakantie te vieren. Zo is het niet alleen een goed alternatief voor lifters die alleen reizen, maar ook voor gezinnen aangezien het makkelijk en goedkoop is. Gezinnen kunnen kiezen voor aparte tenten, zodat iedereen een eigen ruimte heeft, of juist voor een grote tent waar alles en iedereen in past. In deze blog geven wij enkele ideeën en tips voor een kampeervakantie.

  Een vakantiebestemming waar iedereen van houdt is de zee! Kamperen aan het strand zal bij iedereen in de smaak vallen. De kinderen kunnen zwemmen en zandkastelen bouwen terwijl de ouders in de zon op het strand kunnen luieren. Er zijn genoeg mogelijkheden om watersporten te beoefenen en ook in de kustdorpen is vaak meer dan genoeg te doen. ‘s Avonds kunt u zich tegoed doen aan smaakvolle visgerechten of gerechten bereid met andere heerlijke zeevruchten en u kunt de avond afsluiten met een romantische strandwandeling. Over het algemeen heeft u bij een dergelijke vakantie weinig spullen nodig en heeft u genoeg aan een tent, of tenten, een campingtafel met een paar stoelen, luchtmatrassen en natuurlijk de bagage. Tijdens het hoogseizoen hebben de meeste campings extra activiteiten en ander vermaak voor de kinderen.

  Een kampeerlocatie die misschien niet zo gebruikelijk is zijn de bergen. Kamperen in de bergen is vaak een goedkoper alternatief waar u ontelbare sportieve activiteiten kunt doen. De directe omgeving is de uitgelezen plek om te gaan wandelen, zwemmen in meren en riveren, het bezoeken van dorpjes en het doen van andere activiteiten als bomen klimmen of canyoning. Als u op een camping verblijft met uitgebreide faciliteiten dan heeft u genoeg aan een tent, campingspullen, luchtmatrassen en wat u verder mee wilt nemen aan bagage. Mocht u wat avontuurlijker zijn aangelegd en een bivak op willen zetten, wat niet verward mag worden met het niet toegestane wildkamperen, dan heeft dat veel voeten in de aarde. Het belangrijkste is om iets bij u te hebben dat u warm houdt en iets waarmee u een vuur kunt maken. Een gril is altijd handig om eten op voor te bereiden en zelfs een dessert te maken, zoals bijvoorbeeld marshmallows.

  Een keuze is snel gemaakt. Kies voor kamperen aan zee als u een rustige vakantie wilt, dorpjes en steden wilt bezichtigen en wilt kunnen ontspannen. Kies voor kamperen in de bergen als u omringd wilt zijn door de natuur en graag actief bezig bent. Met een huurauto van Auto Europe kunt u meer van de kust of van de bergen ontdekken. En voor meer comfort kunt u ook een camper huren via onze website of per telefoon.

  Blog zoeken


  Categorieën