Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Met de juiste dekking de weg op

  Een huurauto boeken via Auto Europe is eenvoudig en kan zowel telefonisch als online worden gedaan. Wat soms nog onduidelijk is voor enkele van onze klanten is wat onze producten nu precies inhouden. Dit is een blog die hopelijk meer duidelijkheid schept zodat u met een gerust hart uw auto kunt boeken.

  Basispakket

  Alle huurauto’s die u via Auto Europe kunt boeken hebben een basispakket. Dit wordt in de zoekresultaten aangeduidt met “Inclusief verzekeringspakket“. Zoals de naam al doet vermoeden dekt dit pakket enkel de basis; alle huurauto's hebben namelijk een aansprakelijkheidsverzekering. Wanneer u uw huurauto ophaalt zal het verhuurbedrijf vragen om een borg. In geval van schade zal het totale bedrag van de borg worden belast, uitzonderingen daargelaten.

  Geen blijvend eigen risico

  Dit product kunt u direct bij uw boeking via Auto Europe afsluiten, maar wordt aangeboden door het lokale verhuurbedrijf waar u tevens uw huurauto huurt en ophaalt. In deze situatie heeft u het eigen risico afgekocht bij het lokale verhuurbedrijf. Echter, het verhuurbedrijf vereist ook in dit geval een borg omdat ook dit product uitzonderingen heeft waardoor niet alles gedekt is. U kunt ervoor kiezen om ter plekke een aanvullende verzekering af te sluiten. Deze dekt zaken die niet door het product Geen blijvend eigen risico gedekt worden en kan tevens de borg reduceren of elimineren. Kiest u voor dit product, dan worden ruiten en banden tot een bepaald bedrag door Auto Europe vergoedt. Houdt hier rekening mee. In de Algemene Voorwaarden van uw voucher vindt u meer details omtrent het product Geen blijvend eigen risico.

  Restitutie met blijvend eigen risico

  Dit product wordt u aangeboden door Auto Europe. Dit betekent dat u het eigen risico afkoopt bij Auto Europe. Echter, ook hier zal het verhuurbedrijf om een borgstelling vragen. Heeft u schade, dan zal dit verrekend worden met de borg. Wanneer u terug bent in het land waar u woonachtig bent heeft u negentig dagen de tijd om dit te verhalen op Auto Europe. Onze afdeling klantenservice heeft daarvoor enkele documenten nodig. Het formulier dat u dient in te vullen en op kunt sturen vindt u hier.

  Veel voorkomende vragen

  Voor een aantal van onze klanten is het soms nog onduidelijk wie Auto Europe is en wat haar positie is. Auto Europe is een bemiddelaar en werkt samen met een aantal internationele autoverhuurbedrijven, evenals diverse lokale autoverhuurbedrijven. Auto Europe heeft dus zelf geen wagenpark. Dankzij deze relaties kunnen wij de beste prijzen aan onze klanten aanbieden. De prijzen die worden vermeld op onze website zijn de prijzen die u betaald voor het huren van de auto, al dan niet inclusief één van bovenstaande producten. Alle andere extra producten en diensten dienen lokaal afgerekend te worden, uitzonderingen daargelaten. Wij raden onze klanten aan om de voucher door te lezen alvorens de huurauto op te halen zodat u weet bij welk verhuurbedrijf u de auto op moet halen, etcetera.Medewerkers van verhuurbedrijven zullen vaak proberen om extra en aanvullende producten aan klanten te verkopen. Weet dus van tevoren voor welke zaken u reeds gedekt bent. Ervaart u problemen tijdens het ophalen van de auto, dan kunt u ter ondersteuning telefonisch contact met ons opnemen. Doet u dit alstublieft voordat u het huurcontract met het lokale verhuurbedrijf ondertekent, omdat wij anders wettelijk gezien weinig voor u kunnen doen.Heeft u meer duidelijkheid gekregen of heeft u juist vragen? Deel dit dan op uw pagina of laat een bericht achter. Wij horen graag van u!

  Blog zoeken


  Categorieën