Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Jullie favoriete roadtrips

  Eerst nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan met onze Auto Europe Roadtrip Competitie op Facebook en Twitter.Even ter herinnering: we vroegen onze fans op Facebook en Twitter ons over hun favoriete roadtrip te vertellen (die ze al gemaakt hadden of nog graag zouden willen maken). Uit de inzendingen kozen wij onlangs vier winnaars die daarmee elk een Amazon voucher ter waarde van € 25 gewonnen hebben.Een roadtrip is natuurlijk een heel bijzondere vakantie-ervaring; in plaats van gebonden te zijn aan één bestemming, rijdt u door het land van keuze en ervaart u de voortdurend wisselende landschappen, steden, dorpen en bezienswaardigheden. Of u de reis nou alleen maakt, met een partner of met vrienden of familie, een roadtrip blijft een belevenis die u niet gauw vergeet.Maar wat waren nou onze favoriete landen voor een roadtrip? Uit de inzendingen bleek dat de Verenigde Staten en Italië de eerste plek delen met elk bijna een kwart van de inzendingen. Kroatië, Australië en Portugal volgen met elk zo´n tien procent.Laten we de Verenigde Staten, Italië en Australië eens nader onder de loep nemen en kijken waarom dat nou zulke interessante roadtrip-landen zijn.


  Route 66

  In de Verenigde Staten gaat het vooral, ik zou bijna willen zeggen'gaat het uiteraard', om de legendarische Route 66! Deze route van ruim 3900 km was een historische route die begon in Chicago en eindigde in Santa Monica (Los Angeles) aan het strand van de Stille Oceaan. Hoewel de route nu officieel is opgeheven ten gunste van de “Interstate Highway System”  volgen vele toeristen nog immer het historische traject.De route doorkruist vele landschappen, steden en dorpen en speelde een belangrijke rol in de Amerikaanse cultuur en economie van de 20ste eeuw.


  Bella Italia

  Een roadtrip Italië staat garant voor indrukwekkende uitzichten, prachtige kustwegen, romantische valleien,  groene heuvels en bergen, mooie eilanden en meren en een indrukwekkende reeks aan historische steden en bezienswaardigheden.  En... laten we uiteraard de Italiaanse keuken niet vergeten die ons onderweg nóg meer van al het moois laat genieten.Auto Europe heeft voor u een roadtrip gids Italië samengesteld, die van verschillende gebieden, dorpen en steden de bezienswaardigheden, attracties, accommodaties, routes en afstanden weergeeft.


  Australië

  Let´s go Down Under! De uitgestrektheid van Australië is op zichzelf al een hele grote uitnodiging tot een roadtrip! Hoelang  gaat u erover doen? Zeg het maar: een week, drie weken, een jaar?Prachtige stranden, uitgestrekte woestijn, maar ook tropische regenwouden en niet vergeten: te gekke steden. Aan u de beslissing voor de West Coast, East Coast, Noord, Zuid of naar het hart van Australië. Van Brisbane naar Cairns, de Great Barrier Reef, van Melbourne naar Adelaide en de Great Ocean Road langs de Stille Oceaan en uiteraard het indrukwekkende eiland Tasmanië! Onze prijsvraag was nauw verbonden met een campagne rond het thema roadtrips. Als onderdeel hiervan publiceerden we een infographic en een aantal blogs die nuttige tips voor uw volgende roadtrip bevatten. Leer bijvoorbeeld wat u kunt doen als de verveling toeslaat of als u moe bent, of hoe u wakker blijft zonder koffie en fit blijft met gezonde snacks en nog veel meer ...Wij wensen u veel plezier bij het plannen van uw volgende reis en nog veel méér plezier zodra u werkelijk op weg bent! We hebben voor u ook nog een kleine gids met roadtrip tips samengesteld die u kan helpen goed voorbereid aan uw ultieme roadtrip te beginnen.Volg ons op Facebook, Google+ en Twitter om niets te missen!

  Blog zoeken


  Categorieën