Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Historische locaties in Groot-Brittannië

  Groot-Brittannië is een veelzijdig eiland met enerzijds prachtige grote steden waar u kunt genieten van de cultuur, sfeer en diversiteit en anderzijds schitterende heuvellandschappen en schilderachtige dorpjes. U kunt bijvoorbeeld een camper huren via Auto Europe in Groot-Brittannië en op uw gemak van al het goede genieten dat Engeland, Wales en Schotland te bieden hebben en comfortabel overnachten op het platteland.In Engeland vindt u de meest bijzondere en indrukwekkende bezienswaardigheden die u als uitgangspunt kunt gebruiken voor het uitstippelen van uw reis.


  Chatsworth House en Derbyshire

  Dit paleis uit de zestiende eeuw is gelegen op het Engelse platteland en is een typisch voorbeeld van de architectuur in het Verenigd Koninkrijk. Het is gebouwd op de oevers van de Derwent rivier en ligt vlakbij het stadje Bakewell. Rondom het landhuis vindt u tuinen, weilanden en bossen en in het huis zelf vindt u een ongelooflijke private kunstcollectie met werken van Leonardo da Vinci, Rafaël, Titiaan, Albrecht Dürer, Rubens en Antoon van Dyck. Jaarlijks trekt dit paleis meer dan 300.000 bezoekers wat dit zeker een attractie maakt die u niet mag missen.


  Stonehenge

  Dit wereldberoemde megalithische monument is in 1986 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst en ligt vlakbij de plaats Salisbury. Het monument bestaat uit grote stenen blokken die in een cirkel staan en is meer dan vijfduizend jaar oud. Er zijn verschillende ideeën over de functie van Stonehenge, varierend van een religieuze tempel tot een begraafplaats en astronomisch observatorium. Jaarlijks zijn er meer dan 850.000 mensen die hier naartoe reizen om zelf de magie van deze mystieke plaats te ervaren.


  Palace of Westminster

  Dit beroemde paleis, dat ook wel bekend staat als de thuisbasis van het Britse parlement, werd in 1834 na een bijna alles verwoestende brand herbouwd. Het ligt aan de oevers van de Theems in de City of Westminster in het centrum van Londen, waar meer belangrijke gebouwen staan zoals Westminster Abbey, Whitehall Palace en Buckingham Palace. Tijdens de maanden juli en augustus kunt u, net als 900.000 andere bezoekers elk jaar, een rondleiding in the Palace of Westminster maken dankzij een parlementaire stop gedurende die maanden.


  Castle en Berkshire

  Dit is een koninklijke residentie in de graafschap Berkshire waar de koninklijke familie regelmatig verblijft, dat tevens geopend is voor het publiek en elk jaar meer dan een miljoen bezoekers ontvangt. In wezen is de architectuur van Victoriaanse en Georgiaanse stijl, alhoewel er ook gotische invloeden te vinden zijn. Het kasteel wordt als één van de mooiste kastelen in Europa beschouwd.


  Tower of London

  Dit fort is opgericht in 1066 en heeft verschillende functies gehad, waaronder museum, arsenaal, fort, staatsgevangenis, koninklijk paleis en garnizoen. Tevens was dit de plaats waar enkele vrouwen van Hendrik VIII zijn onthoofd, Anna Boleyn en Catharina Howard, en andere edelen die waren beschuldigd van hoogverraad. Tegenwoordig is het één van de meest belangrijke toeristische attracties in Londen.

  Blog zoeken


  Categorieën