Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuur Wereldwijd

  Categorieën

  Grappige reisgadgets

  Ieder jaar wordt de reisbranche overspoeld met technische snufjes en nieuwe speeltjes. Sommige van deze gadgets zijn slechts een trend voor een korte periode, maar soms zitten er echt handige dingen tussen. Wanneer u regelmatig reist weet u vast wel dat een goede gadget van pas kan komen. Deze reisgadgets variëren van grappig tot daadwerkelijk handig.

  Niets is vervelender dan de verbinding met internet te verliezen wanneer je online bezig bent met het maken van een boeking, of het uploaden van foto’s. Om frustratie en stress te voorkomen is hier de oplossing: Een T-shirt dat Wi-Fi netwerken detecteert en de sterkte van het signaal laat zien! Een gevaar is natuurlijk wel dat u wordt gevolgd door mensen die ook op zoek zijn naar een goede verbinding ;-) .

  De Hotel Inspector zaklamp is niet een gewone zaklamp. Het produceert namelijk een uv-licht waarmee u uw accomodatie grondig kunt inspecteren. Deze kleine gadget laat zien of en hoe goed uw hotelkamer is schoongemaakt. Het uv-licht laat vuil zien dat met het blote oog niet te zien is. Let op: bereidt u zich voor op het ergste wanneer u deze gadget besluit te gebruiken.

  Uw koffer is te zwaar. Dit is geen onbekend fenomeen, en is ons vast allemaal weleens overkomen. Dit kan extra stress en frustratie opleveren wanneer u probeert in te checken op het vliegveld, zeker wanneer u haast heeft. Een digitale bagage weegschaal biedt dan uitkomst! Deze gadget is klein, draagbaar en sommige modellen hebben een capaciteit tot wel 45 kg. Het beste is nog dat het apparaat zelf nauwelijks iets weegt.

  Tegenwoordig maken we bijna non-stop gebruik van onze elektronische apparaten. Dit doet de batterij natuurlijk geen goed, en vaak raakt de batterij leeg juist wanneer er in de verste verte geen stopcontact te vinden is. Met een zonne-energie oplader kunt u eenvoudig uw mobiele telefoon, tablet en bijna alle apparaten met een USB-aansluiting opladen. Zonneschijn is hierbij natuurlijk onmisbaar.

  Categorieën

  Verbeter uw ervaring

  U gebruikt een browser die wij niet ondersteunen. Upgrade uw browser voor een betere gebruikersbelevenis en veiligheid.

  We raden aan de laatste versie van Chrome of Firefox te gebruiken