Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Een luxe auto voor een speciaal evenement

  Een auto heeft voor iedereen weer een andere betekenis; het is een vervoersmiddel om op het werk te komen, een middel om de wekelijkse boodschappen te doen of een statussymbool. En of een auto voor u nu puur functioneel is of dat u juist zeer gepassioneerd bent over deze hobby, zodra we het ronkende geluid van de Ferrari 599 horen zal niemand een verrassende glimlach kunnen onderdrukken. U kunt ons niet vertellen dat u bij het zien van een dergelijke wagen niet een klein verlangen heeft om zelf eens achter het stuur te zitten. Dus waarom verwent u uzelf niet eens om de sleur te doorbreken?Naast het uzelf trakteren op een onvergetelijke rijervaring noemen we enkele situaties die alleen maar beter worden met een luxe auto. Al denken wij dat elke dag een goede dag is om eens in een exclusieve auto te rijden:


  Trouwdag

  De mooiste dag van uw leven moet goed gepland zijn: de perfecte locatie, een optimale stoelopstelling en heerlijk eten. Een andere manier om deze dag extra speciaal te maken is met een aantrekkelijk voertuig! Als het weer een beetje meezit kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de BMW M3 cabrio, maar ook de Z4 cabrio en de 650 cabrio zijn goede opties. 


  Zakelijke afspraak

  Heeft u een belangrijke vergadering waarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn? Of heeft u een afspraak die uw toekomst voor altijd kan veranderen? Laat dan niets aan het toeval over! Met een stijlvolle Rolls-Royce Ghost of een Bentley Flying Spur maakt u, tezamen met uw eigen stijlvolle outfit, een onvergetelijke indruk. En geniet na uw afspraak nog even van het luxueuze comfort van de auto en ga bijvoorbeeld nog even de stad verkennen voordat u weer terug aan het werk moet.


  Roadtrip op vakantie

  Heeft u onze roadtrips al gevonden? Alle roadtrips leiden u over de mooiste routes van diverse landen. En wat is er nou beter dan een roadtrip te maken in een luxe sportwagen? Ervaar de kracht van een Ferrari 458 Spider of de Lamborghini Gallardo 560-4 Spyder. Voel de zon op uw huid branden en de wind door uw haar waaien terwijl u geniet van adembenemende panorama’s. Wij verzekeren u dat u deze vakantie niet snel zult vergeten.


  Speciaal voor grote ondernemingen

  Wie kent het niet? Hoe meer mensen er mee op vakantie gaan, hoe moeilijker het is om de planning uit te voeren. De auto’s moeten vol worden gestouwd met bagage en passagiers en onderweg moet u maar zorgen dat u elkaar niet uit het oog verliest. Vooral als er kinderen meegaan moet u zorgen dat u voldoende ruimte heeft. Om het uzelf makkelijker te maken kunt u kiezen voor het huren van een ruimere wagen, zoals de Mercedes Viano. Met negen stoelen is er meer dan genoeg ruimte voor zowel bagage als passagiers.Heeft u binnenkort één van bovenstaande evenementen op de agenda staan of bent u gewoon nieuwsgierig? Via onze website zijn er talrijke opties om een luxe auto of een sportwagen te huren. En wie weet zit u binnenkort achter het stuur van uw eigen droomauto! ;-)

  Blog zoeken


  Categorieën