Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  ROLLS ROYCE - LUXE AUTOHUUR

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Rolls-Royce - Klasse met karakter

  Rolls-Royce wordt gezien als de ultieme belichaming van luxe auto's. Deze onmiskenbare wagens stralen autoriteit uit zoals alleen een Rolls-Royce dat kan. Gesierd door de beroemde 'Spirit of Ecstasy' blijft Rolls-Royce nieuwe manieren vinden om haar leidende positie te behouden in de luxe autobranche.

  Welk Rolls-Royce topmodel u ook kiest via Auto Europe, u bent gegarandeerd van absoluut comfort. De Ghost staat synoniem voor baanbrekende technologie met een in het oog springend ontwerp. Of u nu in een drukke stad rijdt of een lange afstand aflegt over de snelweg, het interieur werkt als een oase van rust. Met de tijdloze en charismatische Phantom wekt u bewondering op wanneer u door de straat rijdt. Of kies de Phantom Drophead, voor een meer relaxed gevoel. Geïnspireerd door de J-Klasse zeiljachten uit 1930 kunt u nu meer dan ooit genieten van deze sublieme uitvoering.

  Laat de luxe huurauto van uw keuze op de locatie van uw bezorgen om uw reis te optimaliseren. In de onderstaande tabel vindt u enkele voorbeelden ter illustratie, en de bijbehorende technische informatie. Gebruik de zoekmachine aan de linkerzijde voor de beschikbaarheid van de Rolls-Royce van uw keuze, waar ook ter wereld.

  Rolls-Royce Ghost Rolls-Royce Phantom

  Ghost

  Vermogen: 420 kW -
  563 pk
  Topsnelheid: 249 km/u
  0-100 km/u: 5 s
  Motor: 6.6 V12
  Cilinderinhoud: 6592 ccm
  Aandrijving: Achterwiel
  Uitvoering: Sedan

  Phantom

  Vermogen: 338 kW - 460 pk
  Topsnelheid: 240 km/u
  0-100 km/u:5.9 s
  Motor: 6.75 V12
  Cilinderinhoud: 6749 ccm
  Aandrijving: Achterwiel
  Uitvoering: Sedan
  Rolls-Royce Phantom Drophead

  Phantom Drophead

  Vermogen: 338 kW - 460 pk
  Topsnelheid: 240 km/u
  0-100 km/u: 5.9 s
  Motor: 6.75 V12
  Cilinderinhoud: 6749 ccm
  Aandrijving: Achterwiel
  Uitvoering: Cabriolet

  Voor meer informatie en vragen kunt u gerust contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Wij zijn bereikbaar per e-mail of per telefoon op ons telefoonnummer +31 85 001 2614. Met Auto Europe vindt u de auto van uw dromen.