Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Bescherm je huid in de zomer

  Zomer! Lekker zwemmen, wandelen, buiten zijn, op het strand liggen en zonnebaden. Ja, heerlijk! Totdat onze huid verbrandt en onze vakantie (ten dele of helemaal) verpest wordt.Recent onderzoek van Auto Europe toont aan dat 30% van de Europeanen op vakantie drie uur of langer per dag in de zon ligt en daarmee een groot risico op verbranding heeft. We hebben daarom een lijstje voor u samengesteld met tips om veilig met de zon om te gaan.

  Hulpmiddelen

  Een hoed, pet, parasol, paraplu en een zonnebril zijn de logische producten om ons tegen de directe zonnestraling te beschermen. Maar let ook op de details, dat wil zeggen bijvoorbeeld niet autorijden met uw arm hangend uit het raam of dat vaak, ondanks de ogenschijnlijk goede bescherming, onze nek en oren niet bedekt blijken te zijn.

  Zonnebrandcrème

  De keuze van de juiste zonnebrandcrème is essentieel. Eentje die werkt tegen zowel UVA als UVB beschermt u zowel tegen verbranding als tegen huidkanker veroorzakende straling. Zonnebrandcrème is er in hoofdzakelijk twee soorten: het reflecteert zonnestraling of het absorbeert de UV-straling voordat die de huid bereikt. Welke variant u gebruikt is niet zo belangrijk, maar kies in ieder geval een beschermingsfactor 15 of hoger!

  Timing is alles

  Volgens dezelfde peiling van Auto Europe beginnen Europeanen net voor het middaguur met zonnebaden. Houd er rekening mee dat de zon normaliter het krachtigst is tussen 11.00 uur ´s ochtends en 3.00 ´s middags. Het is aanbevolen u om de twee uur opnieuw in te smeren met zonnebrandcrème.

  Stay cool

  Voldoende drinken gedurende de dag is cruciaal. Zorg ervoor altijd een fles water, sap, of ijsthee bij de hand te hebben. En als u op het strand of bij het zwembad ligt, neem dan af en toe een duik of ga even onder de douche als er eentje beschikbaar is (en smeer u daarna weer in met zonnebrandcrème).

  Nazorg

  Na een dag genieten van de zon is het tijd om af te koelen en de huid wat nazorg te schenken. Er zijn vele lotions en sprays verkrijgbaar die de huid fris, koel en gehydrateerd houden.Tegenwoordig zijn er zoveel producten en is er zoveel kennis, dat er eigenlijk geen excuus is om achteloos met de zon om te gaan. We hopen dat onze suggesties bijdragen aan een zorgeloze zomer. En als u misschien nog tips heeft die wij over het hoofd hebben gezien, laat het ons dan alstublieft even weten!

  Blog zoeken


  Categorieën