Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  10 must-have songs op de playlist van je auto

  Wanneer je je favoriete song op de radio hoort en begint mee te zingen, dan ziet de wereld er ineens weer beter uit en lijkt het alsof je leven meer zin heeft. Meezingen met onze lievelingsliedjes maakt onze dag goed. Muziek waar we van houden maakt ons blij en kan zelfs een gebroken hart helen.“Vertel me van welke muziek je houdt en ik vertel je wie je bent!” We hebben allemaal een verschillende smaak. Wat is jouw muziek op vakantie? Stel je eens voor dat je langs de kust rijdt met je partner, wat voor muziek zou jij dan opzetten? Geef eens extra flair aan jouw trips door je favoriete playlist mee de auto in te nemen.Volgens een recente peiling in opdracht van Auto Europe blijkt dat bestuurders tijdens een leven lang autorijden 5.990 keer meezingen met een liedje op de autoradio. Is jouw persoonlijke playlist klaar voor de weg? Wij hebben onze favoriete roadtrip playlist samengesteld met de beste meezingers.

  1. Here I Go Again van Whitesnake
  Onze lijst opent met Here I go again, een liedje uitgebracht door de Britse rock band Whitesnake. Ze kenden ook andere hits zoals Is this love en Still of the night. Whitesnake’s populariteit bereikte haar hoogtepunt in de jaren ‘80. Here I go again werd geschreven door David Coverdale, de lead zanger en Bernie Mardsen, eermalig gitarist van Whitesnake. Het liedje is het beste te beluisteren tijdens een solorit …

  2. Livin on a Prayer van Bon Jovi
  Het volgende liedje op de lijst is Living on a prayer. Het is een levendig liedje en nodigt uit tot een lekkere autorit. Geniet van de sfeer van het liedje en... hit the road!

  3. Sweet Home Alabama van Lynyrd Skynyrd
  Dit liedje werd in in 1974 uitgebracht op het tweede album genaamd Second Helping van Lynyrd Skynyrd. Het is een vrolijk, positief liedje en een gemakkelijke meezinger.

  4. Bohemian Rhapsody van QueenEr is weinig introductie nodig voor deze song. Voor velen is dit de nummer één song en Bohemian Rhapsody was wellicht de grootste popmuziek hit in 1975. Enjoy the ride!

  5. Sweet Child of Mine van Guns N’ Roses
  Een rock ballad van 1987 door Guns N’ Roses. Overlopend van energie en goede vibes.

  6. Highway to Hell van ACDC
  De titel van plekje zes op onze lijst is Highway to hell van de Australische rock band ACDC. Alleen al de naam van de song geeft aan dat het er eentje voor op de weg is...

  7. Bat out of Hell van Meatloaf
  Energiek nummer uit 1977 van de Amerikaanse zanger en acteur Meat Loaf, die overigens een van de best verkopende artiesten aller tijden is.

  8. Born to Run van Bruce Springsteen
  Komt uit 1974 met de boodschap “to take a ride and runaway”. Wat is er beter om naar te luisteren op een roadtrip?

  9. Stacy’s Mom van Fountains of Wayne
  Deze song werd in 2003 uitgebracht en is perfect voor een vrolijke rit. Werd geschreven door Adam Schlesinger, de bassist en Chris Collingwood, de lead-zanger van Fountains of Wayne.

  10. Don’t Look Back in Anger van Oasis.
  En dan last-but-not-least het innemende Don’t look back in anger van Oasis, de band’s belangrijkste liedje uit 1996.

  Blog zoeken


  Categorieën