Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN TENERIFE

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Tenerife

  Tenerife is het grootste Canarische eiland en heeft naast zon, zee en strand nog veel meer te bieden. Met een luxe autohuur van Auto Europe bent u verzekerd van uw droomauto, waarmee u dit eiland gemakkelijk en snel kunt bezichtigen. Door het hele jaar door heerst hier een gematigd klimaat, waardoor Tenerife een populaire bestemming is. Huur in Puerto de la Cruz, in het noorden van het eiland, een cabriolet en begin uw ontdekkingstocht. Interessant zijn het Loro Park, het wijnmuseum in El Sauzal, het kleine bergdorpje Masca in het Teno gebergten en de oude stad van La Orotava. U zult ook gefascineerd zijn door de oudste kerk op het eiland en het Park Garcia Sanabria. U bepaalt zelf het tempo van uw reis en geniet van uw vakantie met een luxe auto.

  Een luxe auto huren in Tenerife

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo Tenerife te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Tenerife verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Tenerife kunt u dit prachtige eiland in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autohuur in Tenerife. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.