Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN DRESDEN

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in Dresden

  Dresden is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Saksen. Door de mediterraanse bouwstijlen die overal in de stad te vinden zijn, wordt de stad ook wel het Florence van de Elbe genoemd. Met een luxe huurauto in Dresden van Auto Europe kunt u deze stad perfect verkennen. Met een Porsche Panamera kunt u een bezoek brengen aan de Frauenkirche, de blikvanger van de stad, om vervolgens door te rijden naar de Dresdner Zwinger, één van de mooiste barokke gebouwen van Europa. In december kunt u in Dresden bovendien de oudste kerstmarkt van Duitsland bezoeken.

  Een luxe auto huren in Dresden

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo Dresden te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Dresden verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Dresden kunt u deze stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autohuur in Dresden. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.