Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN BERLIJN

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in Berlijn

  De hoofdstad van Duitsland, Berlijn, is een van de meest populaire Duitse bestemmingen. Ervaar het historische Berlijn met een droomauto van Auto Europe. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, de Berliner Dom en het Museumeiland in een luxe auto en rij met een Porsche Panamera, BMW 7-serie of Mercedes E-Klasse naar Checkpoint Charly. Interessant is ook de Siegessäule en natuurlijk de overblijfselen van de Berlijnse Muur. Huur uw luxe huurauto en geniet van Berlijn.

  Verken het gebied van de hoofdstad in een Porsche 911 of een Peugeot 307 Cabrio, en laat de wind door uw haren waaien. Ook zijn er vanuit Berlijn tal van uitstapjes te maken. Boek bijvoorbeeld een BMW 7 Serie, Porsche Cayenne of BMW X3 en rij naar Lübben en geniet van de natuur in het Spreewald.

  Een luxe auto huren in Berlijn

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de wereldstad Berlijn te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Berlijn verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Berlijn kunt u deze immense metropool op uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autohuur in Berlijn. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.