Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GA DUIKEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Ga op duikvakantie!

  DuikvakantieGeen inspiratie voor de volgende vakantie? Waarom niet duiken? Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een actieve vakantie en duiken is momenteel één van de meest populaire sporten! In onze infographic staat informatie over internationale duiksignalen, de basisregels van het duiken en welke uitrusting u hiervoor nodig heeft. Welkom bij deze korte "duikhandleiding"!

  Als u niet van stress houdt en graag op uw eigen tempo reist, dan raden wij aan om een auto te huren via Auto Europe. Op onze website kunt u kiezen uit meer dan 24.000 locaties waar u een huurauto kunt ophalen. U zult dus zeker een passende huurauto vinden voor uw duikvakantie in bijvoorbeeld Australië, Egypte of Aruba! Wij hebben een korte handleiding voor u voorbereid over duiken op vakantie, dat u zal helpen bij uw volgende reis.

  Zo voelt u zich als een vis in het water
  Heeft u altijd al schildpadden in hun natuurlijke omgeving willen zien, met dolfijnen willen zwemmen of kleurrijke koraalriffen willen bekijken? Duiken is enorm populair geworden onder zowel kinderen als volwassenen. Maar om deze sport goed en veilig te kunnen beoefenen zijn er bepaalde dingen die u moet weten. Behalve een goede gezondheid, een speciale uitrusting en de vaardigheid om te zwemmen is het erg belangrijk om de duiksignalen te kennen.

  Basisuitrusting
  Masker, snorkel, duikvinnen, wetsuit
  Octopus, duikfles, trimvest
  Loodgordel, drukmeter
  Neopreen handschoenen, mes, zaklamp, duiklaarsjes

  Belangrijke duikregels
  Recreatief duiken dient u altijd te doen met een andere duiker, "buddy", of in een groep met een instructeur. Dit is niet alleen een verstandige regel, maar ook een belangrijke regel!
  'Plan de duik. Duik volgens het plan. Veel plezier onder water!

  Duikvakantie