Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  DE PERFECTE CAMPER VAKANTIE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  De ideale vakantie met een camper

  De meeste mensen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van een vakantie. Vaak beginnen mensen ruim op tijd met het bekijken en vergelijken van all-inclusive aanbiedingen en accomodatie voor het hele gezin. Met Auto Europe kunt u nu een nieuwe manier van reizen ervaren: reizen met een camper!

  Een camper huren in Europa is de perfecte oplossing voor hen die graag op hun eigen tempo met het hele gezin reizen, en toch het huiselijke gevoel willen hebben. Wanneer u met een groep mensen reist is met een camper reizen een stuk goedkoper dan het boeken van vluchten en een dure accomodatie. Met een camper zult u meer van het land zien en ervaren, en u bent flexibel zodat u niet hoeft te kiezen tussen relaxen op het strand en het bezoeken van een stad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Op de website van Auto Europe vindt u gemakkelijk de ideale camper in onder andere Duitsland, Zwitserland, Italië en Amerika. Voor een offerte gaat u gewoon naar onze website, klikt u onder het kopje "Campers" op "Camper huren" en vult u de zoekmachine in voor uw offerte.

  In onze infographic kunt u zien wat de voordelen zijn van het huren van een camper, waar u op moet letten voordat u met een camper op reis gaat en wat de beste bestemmingen zijn voor natuurliefhebbers en strandvakanties. Kies dus de camper die bij u past en ga op avontuur!

  De perfecte camper vakantie

  1. Goedkoop!
   Bij het huren van een camper zult u meer geld besparen, omdat dit uiteindelijk goedkoper is dan het boeken van een hotel, vluchten en vervoer voor een groep mensen.
  2. Flexibel
   Met een camper heeft u alle vrijheid te gaan en te staan in het land dat u bezoekt.
  3. Gezelschap
   U kunt met het hele gezin of een grote groep vrienden reizen.
  4. Variatie
   U kunt tijdens uw vakantie verschillende steden en zelfs verschillende landen bezoeken.
  5. Meer cultuur!
   Laat u volledig omringen door de natuur en leer meer over het leven en cultuur van het land.
  6. Een actieve vakantie!
   U kunt kiezen voor diverse activiteiten tijdens uw vakantie: Combineer toers door de stad met een dagje shoppen en ontspannen avonden in de bergen of op het strand.

  Dit moet je doen voor een probleemloze campervakantie

  1. Plan van tevoren
  2. Stippel van tevoren een route uit en zorg ervoor dat u niet meer dan 3 à 4 uur per dag rijdt.
  3. Reserveer van tevoren een camping. Zo bespaart u tijd en weet u dat u zelfs tijdens het hoogseizoen een plek heeft.
  4. Zorg ervoor dat iedereen onderweg iets te doen heeft. Het is fijn als iedereen zich onderweg kan vermaken. Dit is vooral belangrijk wanneer u met kinderen reist. Neem bijvoorbeeld wat dvd's en spelletjes mee voor onderweg.

  Perfecte campervakantie bestemmingen

  • Voor zon, zee en strand kunt het beste een camper huren in Frankrijk, Italië, Spanje of Amerika.
  • Houd u van een rustige en relaxte vakantie in de buitenlucht, middenin de natuur? Dan zult u zeker genieten van een campervakantie in Scandinavië: Denemarken, Finland, Noorwegen, IJsland of Zweden.
  • Voor een bergachtig landschap, kristalheldere bergmeren en sportieve activiteiten moet u een campervakantie boeken in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.

  Infographic: De perfecte campervakantie