Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  VANCOUVER

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Vancouver

  Ontdek Canadese steden zoals Toronto, Ottawa of Montreal in een gunstig geprijsde camper vanuit Vancouver. Een camper huren in Vancouver geeft uw een ongekende vrijheid en comfort tijdens uw vakantie in Canada. Auto Europe is inmiddels al meer dan 60 jaar actief op wereldwijde autoverhuurmarkt en intussen bieden wij ook al vele jaren camperverhuur aan. Onze Auto Europe camperspecialisten wachten op uw telefoontje op tel. + 49 89 412 07 298. Ontvang hier gedetailleerd advies en realiseer vandaag nog een onvergetelijke roadtrip in Canada van Vancouver aan de westkust naar Montreal aan de oostkust.

  Campings in en rond Vancouver

  Een camper huren in Vancouver is snel geregeld maar een geschikte camping vinden is wat lastiger. We hebben daarom een aantal goede campings voor u op een rijtje gezet zodat u makkelijker een keuze kunt maken. Voor meer informatie kunt u de bijbehorende websites bezoeken. De campings en standplaatsen zijn vaak druk bezocht, vooral in het hoogseizoen, begin daarom tijdig met het plannen van uw vakantie in Vancouver!

  Capilano River RV Park Naast het fonkelende water van de Burrard-baai en de indrukwekkende bossen aan de noordkust, vindt u het Capilano River RV Park. Het is Vancouver's enige centraal gelegen camping. Het ligt slechts enkele minuten verwijderd van talloze bezienswaardigheden in het centrum, West en North Vancouver waaronder Stanley Park, de Capilano Suspension Bridge, Grouse Mountain, de stranden en nog veel meer. Ontdek Whistler Blackcomb, de kusteilanden en alles wat British Columbia verder te bieden heeft.
  Burnaby Cariboo RV Park Het Burnaby Cariboo RV Park is centraal gelegen en ideaal voor het verkennen van de omgeving van Vancouver. Met het openbaar vervoer in de buurt van het park kunt u gemakkelijk uw camper achterlaten en dan met de bus naar het Lougheed winkelcentrum (Lougheed Skytrain Station) reizen. Het is dan slechts 10 minuten te voet naar het Production/University Skytrain Station. Er is hier om de 6 minuten een verbinding naar Downtown Vancouver of naar het Metrotown Shopping Center met meer dan 400 winkels.
  Anmore Camping & RV Park Het Anmore Camping & RV Park is de ideale plek voor een kort verblijf. De camping ligt pal naast de ingang van het Buntzen meer en op slechts 15 minuten van het winkelcentrum Coquitlam.
  Dogwood RV Park & Campground Deze camping biedt een indrukwekkende hoeveelheid natuurschoon, samen met alle moderne voorzieningen die onmisbaar zijn in uw dagelijks leven. Uiteraard heeft u bij het Dogwood Camp Ground een wateraansluiting, toiletten, doucheruimtes, elektriciteit, kabeltelevisie, wasserette en een internetaansluiting. Er bevindt zich ook een verwarmd zwembad, welke ideaal is tijdens de herfst- en wintermaanden. Voor de kleintje is er een speeltuin, terwijl u dineert of gewoon wat geniet van de frisse lucht.
  Pacific Border RV Park Het Pacific Border RV Park bevindt zich aan de Pacifische grensovergang ten zuidoosten van White Rock in British Columbia. De camping is een mooi park met uitstekende voorzieningen en in de buurt liggen zes golfbanen, mooie stranden, winkels en de grensovergang tussen de USA en Canada.

  Beschikbare campers in Vancouver

  Hieronder staan enkele voorbeelden van campermodellen die beschikbaar zijn bij camperverhuur in Vancouver.De bijna 5 meter lange T17 Truck camper beschikt over 3 bedden, keuken, douche en toilet. De modellen zijn uit het jaar 2017. De tevens bijna 5 meter lang C19 Compact camperbus biedt slaapruimte voor maximaal 3 personen en is uitgerust met een tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed, keuken, douche en toilet. Verder heeft u hier de luxe van een airconditioning en verwarming. Het derde model is de C25-standaard. Het is een camper voor maximaal 5 personen met de daar bijbehorende slaapplaatsen. De uitrusting is gelijk aan de hiervoor genoemde camper. De lengte van het voertuig is echter wat groter met 7,6 meter. Deze campers zijn tussen de 2 en 4 jaar oud. De C30 Large Camper is één van de grootste campers die beschikbaar is. Op een lengte van 9,1 meter is alles te vinden wat u nodig heeft voor een comfortabele reis: 3 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed, keuken, douche, toilet, watertank, afvalwatertank, airconditioning, verwarming en een generator. Optioneel bestaat er nog de mogelijkheid voor extra's, zoals bijvoorbeeld een campingtafel en stoelen. Dit kan naar wens vooraf worden bijgeboekt.

  Saturn RV C-Klasse 21-23ft

  C19 Compact

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 5.8 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Truck Camper

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Truck
  Lengte: 4.9 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine
  Pioneer 22-25ft Class A 30-32ft

  C25 Standard

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 7.6 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  C30 Large

  Slaapplaatsen: 7 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 9.1 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Wetenswaardigheden over Vancouver

  Met zijn prachtige natuur, zijn milde klimaat en zijn vriendelijke mensen staat Vancouver wereldwijd bekend als een populaire toeristische trekpleister en een van de beste plekken om te wonen. Vancouver is een stad in Canada met een grote etnische diversiteit en waar veel verschillende talen worden gesproken. Het grootste gedeelte van de bevolking, ongeveer 52% spreekt Engels. Vancouver heeft in het verleden veel internationale conferenties en evenementen georganiseerd, waaronder de Olympische Winterspelen en de Winterparalympics van 2010.

  Ten minste 3000 jaar geleden is Vancouver ontstaan, bij de monding van de Fraser River. Er was hier toen een Aboriginal nederzetting genaamd Xwméthkwyiem ("Musqueam", uit Masqui, "een eetbaar zeegras"). Toen de eerste Europeanen arriveerden aan het einde van de achttiende eeuw bezaten de Musqueam, Squamish en de Tsleil-Waututh (de voorouders van de huidige Burrard-band in Noord-Vancouver) volkeren dorpen rond wat tegenwoordig Vancouver is. Zij waren de eerste naties van de zogenaamde 'Coast Salish', etnische indianenstammen die cultuur en taalkenmerken met mensen in de Fraser Valley en Noord-Washington deelden.


  Camper huren Reviews

  Camper huren ReviewsJames bij Best Time RV
  20 juni 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 3 Stars
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Het personeel in Vancouver was erg aardig en kundig. Ze gaven gedetailleerde instructies over het RV en de papieren die erij hoorden. Ze zijn een pluspunt voor uw organisatie. Ik had wel opgemerkt dat een uitleg over de Garmin Sat Nav goed geweest zou zijn. Ik had problemen met het invoeren van de Canadese postcodes."
  Camper Huren beoordelingenKees bij Cruise Canada
  26 November 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  "Het was een leuke reis en we hebben genoten van het gebruik van de camper!"