Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  MONTREAL

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Montreal

  Inmiddels meer dan 60 jaar ervaring heeft Auto Europe in de autoverhuurbranche en tegenwoordig is het een van 's werelds toonaangevende autoverhuurbemiddelaars. Hierdoor kunnen we u de beste deals aanbieden tegen de beste prijzen voor huurauto's en ook nog eens de beste service. Naast huurauto's bieden we ook nog campers aan. Via onze website krijgt u de juiste auto tegen de juiste prijs voor uw droomreis. Een camper huren in Montreal gaat snel en eenvoudig online. U kunt zich ook persoonlijk door een van onze onze camperspecialisten laten informeren op tel.nr. +49 89 412 07 298 en er zo voor zorgen dat uw droomreis binnen handbereik komt!

  Campings in en rond Montreal

  In de buurt van Montreal heeft u de keuze uit verschillende campings. Om uw beslissing wat te vereenvoudigen hebben we een opsomming gemaakt van een aantal accomodaties met daarbij een korte beschrijving.

  Camping Alouette De Place Camping Alouette wordt aanbevolen als u in de directe omgeving van Montreal wilt verblijven. Het ligt in St-Mathieu-de-Beloeil, Montérégie, Québec. Er is een goed onderhouden zwembad en een metroverbinding naar Montreal. Kaartjes voor de metro voor 1 of 3 dagen zijn heel goedkoop.
  Camping Koa Montréal Sud Deze rustige locatie heeft 214 standplaatsen en biedt ook de mogelijkheid voor kampvuurromantiek op een uitgestrekt gebied. Sportactiviteiten zoals minigolf, basketbal, badminton of paardrijden in een nabijgelegen parcours zorgen voor veel afwisseling. U kunt naar behoefte gebruik maken van deze voorzieningen.
  Alfred - Cedar Shade Campground Deze accomodatie ligt exact tussen Montreal en Ottawa en is geopend van half mei tot eind september. Alles wat een kampeerder graag wil is beschikbaar. Dit varieert van verwarmde zwembaden, winkels, speelvoorzieningen voor kinderen tot aan een bezorgservice voor brandhout. De wasruimtes zijn gratis te gebruiken, alleen niet de douches.
  Camping du Village Bromont Gelegen in Quebec, dit is een andere accomodatie van de KOA-keten. Het is een bijzonder gezinsvriendelijke faciliteit met een geweldig aanbod voor kinderen. Er zijn namelijk verwarmde zwembaden met grote glijbanen en een kinderspeelplaats. Acht in de buurt gelegen golfbanen en een spa voor volwassenen maken het aanbod compleet.
  Camping Junot Chalets Deze 4-sterren accomodatie ligt aan de oevers van Lac Saint-Augustin. Vanaf deze plek bereikt u snel in het oude centrum van Quebec. Wie zich graag wilt uitleven tijdens het sporten of gewoon plezier wilt hebben op de camping, heeft de mogelijkheid om fietsen, kano's of kajaks te huren. Er is tevens gratis WiFi beschikbaar.

  Beschikbare campers in Montreal

  Hieronder staan enkele campermodellen die beschikbaar zijn bij camperverhuur in Montreal, natuurlijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. Met de C19 Compact Motorhome boekt u het ideale voertuig voor 2 personen of een klein gezin, want er zijn drie bedden (waarvan 1 tweepersoonsbed). U kunt uw eigen eten bereiden in de kleine keuken die is inbegrepen. Met een Run of Fleet voor 4 personen krijgt u eem ultramodern voertuig met een lengte van 7,3 m - 10 m waarin alles zit wat u nodig heeft. Kinderzitjes zijn naar behoeven te monteren. De C25 Standard is geschikt voor 5 personen en heeft 2 tweepersoonsbedden en 1 eenpersoonsbed. De comfortabele woonkamer is voorzien van een keuken. De grote C30 Large biedt ruimte voor 7 personen. Hier heeft u, naast toilet en keuken, de beschikking over 3 tweepersoonsbedden en 1 eenpersoonsbed om het uitgestrekte Canada te verkennen.

  C19 Compact Run of Fleet 4

  C19 Compact

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Camper klasse C
  Lengte: 5.8 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Run of Fleet 4

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Camper klasse C
  Lengte: 7.3-10 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Camper klasse C
  Lengte: 7.6 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  C30 Large

  Slaapplaatsen: 7 pers.
  Categorie: Camper klasse C
  Lengte: 9.1 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Wetenswaardigheden over Montreal

  Een camper huren in Montreal is in dit enorm grote land de beste keuze. Met name kunnen de grotere afstanden zo gemakkelijk en comfortabel worden ovberbrugt. Als u bijvoorbeeld van Montreal naar Vancouver wilt rijden, is dit bijna 5000 km! Het zoeken naar een hotel is dan niet meer nodig en u bespaart zodoende tijd en geld. De grootste stad in het Franstalige gedeelte van Canada is de stad Montreal. Het is gelegen in de provincie Quebec en u zult zich door de taal in Frankrijk wanen. Kleine cafés in oude kronkelende straatjes nodigen u uit om hier langer te blijven. De oude binnenstad van Quebec staat sinds eind 1985 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en dat niet voor niets natuurlijk. In het noorden van Montreal er zijn verschillende grote natuurgebieden waarbij het hart van een natuurliefhebber sneller gaat kloppen. Als u de Indiase zomer in New England wilt ervaren dan is het huren van een caravan vanuit het Amerikaanse Boston een gunstig alternatief, omdat de prijzen in de herfst (september en oktober) vaak een stuk lager zijn in de USA dan in Canada!

  Tere ere van het 150 jarig bestaan van Canada worden er veel festiviteiten gehouden. Wie het geluk heeft precies op dat moment naar Canada te reizen kan veel over de geschiedenis van Canada te weten komen. Ook buiten deze festiviteiten is Canada natuurlijk altijd een fantastische bestemming. Neemt u vooral ruim de tijd om dit land te bezoeken want er is enorm veel te zien en te beleven in het op otste land ter wereld. In dit grote land wonen slechts ongeveer 33 miljoen mensen waarvan de meeste in de grote steden zoals Montreal, Calgary, Halifax, Toronto of Winnipeg. Als u zich buiten deze regio's begeeft, bijvoorbeeld op Fogo Island (Newfoundland) of in de Big Muddy Badlands, komt u waarschijnlijk lange tijd niemand tegen. Dit is iets wat we in ons eigen kleine dichtebevolkte land natuurlijk nauwelijks meemaken.

  Canada is bij uitstek geschikt voor avonturiers en natuurliefhebbers. Vooral gedurende de zomer is het met een camper een fantastische belevenis door de uitgestrekheid en de beeldschone natuur in dit land. Onderweg bieden de campings alles wat u nodig heeft en zal het u niet snel aan iets ontbreken. Van brandhout tot aan toiletspullen alles is hier te verkrijgen. Canada is een absolute aanrader en dan vooral met een camper!