Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  TROMSØ

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Tromso

  Een camper huren in Tromso biedt u de mogelijkheid om Noorwegen in alle comfort en rust te ontdekken. Maak Tromso het startpunt van uw reis en ontdek niet alleen de stad, maar ook de omliggende regio of andere steden zoals de hoofdstad Oslo, Bergen of Trondheim. Plan uw route door Noorwegen naar eigen invulling en geniet ten volle van de voordelen van een camper. Bekijk nu het uigebreide aanbod van beschikbare voertuigen bij Auto Europe eenvoudig via onze website. In korte tijd hebt u een geschikt model gevonden en kunt u het direct online boeken. We adviseren u ook graag persoonlijk op telefoonnummer +49 (0) 89 412 072 98!

  Campings in en rond Tromso

  In de volgende voorbeelden, die we voor u hebben uitgezocht, hebben we ons beperkt tot campings in de regio. Uiteraard zult u in Noorwegen veel meer accomodaties vinden, waardoor u langere reizen optimaal kunt plannen. Het is het beste om uw route in etappes af te leggen, zodat u na een deel van de weg altijd kunt overnachten op een camping en zo uitgerust de volgende dag (of een aantal dagen later) weer vertrekt.

  Tromsoe Camping Op slechts vijf kilometer van het stadscentrum ligt deze camping en is dus een goede keuze als u niet te ver van de stad verwijderd wilt zijn. Er zijn in totaal 54 verharde standplaatsen voor campers. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting, maar u heeft wel mogelijk een adapter nodig. De Wi-Fi is gratis beschikbaar op het hele terrein. Het aanbod van te boeken activiteiten (bijvoorbeeld op een rendierslede rijden) is zeer groot.
  Skittenelv Camping Deze accomodatie ligt ten noordoosten van de stad, op ongeveer 28 kilometer afstand. Het gebied is rustig en biedt zijn gasten veel: een sauna, een verwarmd zwembad met glijbaan, een restaurant, een speeltuin en een midgetgolfbaan bevinden zich direct op de camping zelf. U kunt ook roeiboten huren of gaan vissen. De standplaatsen zijn voorzien van stroom.
  Ramfjord Camping Het is ongeveer 35 minuten rijden naar deze camping. De prachtige locatie zal indruk op uw maken. Het complex ligt in de buurt van een zandstrand in de buurt van een bosrijke omgeving en biedt semi-schaduwrijke plaatsen met stroomvoorziening. Een waterkraan bevindt zich op niet meer dan 50 meter van elke plaats.
  Campsite Bjoernebo Op ongeveer een uur rijden van de stad ligt deze mooie, rustige accomodatie. Op deze camping kunt u genieten van het uitzicht, paardrijden, vissen of tafeltennissen. Elektriciteit en drinkwater zijn aanwezig in de buurt van de standplaatsen. Kinderen zullen genieten van een kleine speeltuin en een speelruimte.
  Olderelv Camping Met een afstand van 117 kilometer is deze camping wat verder weg van de stad, maar het gebied rond de camping Olderelv is ideaal voor het bekijken van prachtige watervallen of vissen tijdens het wandelen of fietsen. In de winter biedt het mogelijkheden voor wintersport. Voor kampeerders zijn er 70 verharde standplaatsen die zijn voorzien van elektriciteit en drinkwater.

  Beschikbare Campers in Tromso

  Hier zijn vier voorbeelden van het brede aanbod modellen dat we via camperverhuur in Tromso aanbieden. Afhankelijk van het aantal personen kunt u het voertuig kiezen dat het beste bij uw reis past. Het eenvoudig te noemen Small-model is ontworpen voor twee personen die is voorzien van een keuken, douche en een toilet aan boord. De drinkwatervoorziening wordt verzorgd dankzij de ingebouwde tank en er is een andere tank aanwezig voor het afvalwater. De lengte van dit voertuig is bijna zeven meter en het is voorzien van een tweepersoonsbed. Op zes meter is het model Van één meter korter, maar biedt dezelfde uitrusting en is ook geschikt voor twee passagiers. Als uw reisgezelschap uit vier personen bestaat, maakt u met een voertuig uit de Luxury categorie een goede keuze. De lengte van de voertuigen ligt tussen zes en zeven en een halve meter. Genoeg ruimte voor twee tweepersoonsbedden, toilet, keuken, douche en de nodige watertanks voor drink -en afvalwater. Als u een vakantie met zes reizigers plant, kunt u kiezen voor de 6,5 meter tellende camper Family. Met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden worden alle passagiers een goede slaapplaats geboden. Natuurlijk inclusief douche, keuken en toilet.

  Small Van

  Small

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Campervan
  Lengte: 5.9-7.6 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Van

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Campervan
  Lengte: 5.9-6.8 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Luxury Family

  Luxury

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 5.9-7.6 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Family

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.3-7.6 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over Tromso

  Tromso heeft meer dan 73.000 inwoners en staat op de achtste plaats op de lijst van de grootste steden in Noorwegen. De stad ligt in het noorden van het land, 344 kilometer (in vogelvlucht) ten noorden van de poolcirkel. Vanwege deze noordelijke locatie ervaart u twee buitengewone verschijnselen: van half mei tot eind juli, de zogenaamde middernachtzon, waar de zon nooit helemaal ondergaat en van eind november tot half januari de poolnacht, waar het tegenovergestelde het geval is. Tromso heeft vele attracties te bieden, waarvan een groot deel direct verbonden is met het landschap of de subpolaire locatie van de stad. Het Polaria Museum in het centrum houdt zich bijvoorbeeld bezig met poolonderzoek op verschillende gebieden. U kunt vissoorten en andere zeedieren bekijken in verschillende aquaria. De speciale architectuur van het gebouw is gebaseerd op de vorm van ijsschotsen. Het Polar Museum, dat sindsdien is gecombineerd met het Tromso Museum richt zich op de poolexpedities van de Noren.

  Een ander hoogtepunt is de Arctische Kathedraal uit 1965, die het grootste glasmozaïekvenster van Europa herbergt. Ook de Tromso Domkirke is de moeite van een bezoek waard, want het is de enige kathedraal in het land die is gemaakt van hout. Voor een fantastisch uitzicht over de stad, de omliggende eilanden, bergen en het fjord, kunt u in de Fjellheisen-kabelbaan stappen en u naar de top van de 418 meter hoge berg Storsteinen laten brengen. U zult dit uitzicht niet snel vergeten! Bezoek Tromso begin juni en maak een wandeling door de botanische tuin (Tromso Botaniske Hage). In deze goed onderhouden tuin wacht u dan een ware bloemenpracht. Als u van 24 augustus tot 15 april in Tromso bent, zul u waarschijnlijk getuige zijn van een spectaculair natuurspektakel - het noorderlicht. Tromso wordt beschouwd als een echte Noorderlicht hotspot dus er worden veel rondleidingen aangeboden om u naar de beste plekken te brengen. Bijzonder indrukwekkend is het Tromso Fjord, die in ieder seizoen een prachtig landschap ten toon spreidt.

  Een camper huren in Tromso betekent dat u in volledige vrijheid en met alle comfort kunt reizen. Verken de regio, geniet van het prachtige landschap of ga naar één van de andere steden in Noorwegen. Bezoek bijvoorbeeld Bergen, Tromso of Kristiansand. Hoewel de afstanden tussen de steden soms vrij groot zijn, heeft u dankzij uw camper en het grote aantal campings in Noorwegen altijd wel mogelijkheden voor een tussenstop. Als u een model hebt gekozen met een ingebouwde keuken, hoeft u alleen uw voorraden aan te vullen met verse ingrediënten en benodigdheden voordat u vertrekt om gemakkelijk voor zichzelf te zorgen op een camping naar uw keuze.

  Camper huren Reviews

  Camper huren ReviewsJana bij Touring Cars
  07 augustus 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Zeer vriendelijk team. Complimenten. Boven verwachting. Zeer aan te bevelen. "
  Camper huren ReviewsAlessandro bij Touring Cars
  08 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Goede ervaring. Met speciale dank aan de medewerkers van Auto Europe die ons probleem snel hebben opgelost (onze vlucht was uitgevallen vanwege een staking) en een andere camper in een andere stad hebben gevonden, zodat ik met mijn gezin toch nog van een fijne kampeervakantie kon genieten. Nogmaals bedankt."