Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR
  BRITZ

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren bij BRITZ – Ontdek de wereld

  Camper huren bij BritzBritz is een gerenommeerd bedrijf in de camperverhuurbranche met vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, en zuidelijk Afrika. Het maakt niet uit wat uw plan is: Of u nu de geweldige Australische kustlijn van Australië wilt verkennen, of de adembenemende landschappen van Nieuw-Zeeland wilt ontdekken: door een camper te huren bij Britz kunt u uw vakantieplannen precies zo vormgeven, zoals u dat wilt! Liever nog avontuurlijker op pad? Waarom huurt u dan niet eeen camper in zuidelijk Afrika? Britz heeft hier een grote keus aan voertuigen, bijvoorbeeeld in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia en Zimbabwe.

  Voor Britz geldt al sinds 30 jaar de lijfspreuk: De weg is het doel – het gaat er niet om waar u naartoe wilt, maar hoe u er komt. Britz will zijn klanten ertoe animeren, zijn grenzen te verleggen, avontuurlijk te durven zijn en mooie herinneringen onderweg te creëeren. Bij Britz kunt u precies dat voertuig boeken wat u nodig heeft – en niet onnodig voor iets groters en duurders betalen. Zo kunnen ook diegenen met een beperkter budget genieten van een camperreis.

  Britz maakt deel uit van de gerenommeerde firma Tourism Holdings Ltd., één der grootste bedrijven in Nieuw-Zeeland in de toeristische sector. Doel is, zo milieubewust mogelijk te werken om de omgeving zo intact mogelijk achter te laten na een bezoek met een Britz camper. Het is het eerste camperverhuurbedrijf dat van Ecotoerisme Australië het Eco-label heeft verkregen, en trotse deelnemer van het “Geen sporen achterlaten” (Leave no Trace) programma.

  Verzekeringen

  De hoogte van het eigen risico bedrag dat de klant in geval van schade moet dragen, verschilt per landen en voertuigcategorie. Alle gedetailleerde informatie hierover vindt u tijdens het boekingsproces. Dit bedrag zal op de creditcard van de klant worden geblokkeerd wanneer deze de camper ophaalt. Let op: Er worden uitsluitend creditcards van Visa en Mastercard geaccepteerd (geen Diners of American Express), en tevens worden er geen debit cards of cash geaccepteerd als borg. Als u het eigen risico bedrag wilt reduceren, zijn er verschillende verzekeringsopties waar u tijdens het boekingsproces uit kunt kiezen.

  Welke extra’s worden er bij Britz aangeboden?

  Kiest u voor camperverhuur bij Britz, dan is uw camper in elk geval uitgerust met kookgerei (potten, pannen, borden en bestek), en beddegoed (lakens en handdoeken). In Australië en Nieuw-Zeeland krijgt u een tablet met GPS mee. In het zuiden van Afrika heeft Britz een ruime keuze aan campers, en zijn de voertuigen uitgerust met een reserveband, een kampeertafel en kampeerstoelen. Wilt u het zuiden van Afrika helemaal ontdekken, dan kunt u tegen betaling van een toeslag, door de volgende landen rijden: Botswana, Lesotho, Mozambique, Namibia, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika en Swaziland. Bedenkt u zich svp. wel, dat er in sommige landen uit veiligheidsoverwegingen beperkingen gelden waar u heen mag rijden, zoals in Zambia, Zimbabwe en Mozambique. Tijdens het boekingssproces is het mogelijk, te kiezen voor de optie grensoverschrijding. Aangezien er daarvoor enige administratie nodig is om alle papieren op tijd in orde te maken, verzoeken wij u, ons uw wens van tevoren door te geven, en aan te geven welke landen u wilt bereizen. Zo staat een zorgeloze roadtrip niets meer in de weg.

  Belangrijke informatie als u een camper wilt huren bij Britz

  Om een camper te kunnen huren in Australië, Nieuw-Zeeland of zuidelijk Afrika dient u te beschikken over een geldig rijbewijs in de Engelse taal. Heeft u alleen een Nederlands rijbewijs, dan moet u complementair een internationaal rijbewijs meenemen. Zie hiervoor onze informatiepagina over een internationaal rijbewijs. Als u in Australië of Nieuw-Zeeland een camper wilt huren, is de kans groot dat u over tolwegen moet rijden. Wij bevelen u aan, dit van tevoren goed te checken, zodat u geen onvoorziene kosten moet maken.

  Het wagenpark van Britz

  In Australië en Nieuw-Zeeland zijn er verschillende voertuigen beschikbaar met maximal 6 slaapplaatsen. In zuidelijk Afrika biedt Britz voertuigen aan met tot 4 slaapplaatsen. In alle gevallen is uw camper uitgerust met:

  • Keukengerei
  • Beddegoed
  • Kilometervrije huur
  • Reserveband (alléén in zuidelijk Afrika)
  • Tablet met GPS (alléén in Australië en Nieuw-Zeeland)

  Australië & Nieuw-Zeeland

  HiTop

  HiTop
  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Hi Top Camper
  Lengte: 4.9 meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine
  Dit kleine maar comfortabele voertuig biedt slaapplaatsen voor 2 personen en is perfect voor iedereen die zowel de natuur als de stad wil verkennen.

  Venturer Plus

  Venturer Plus
  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 7.0 meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel
  Een ideale keuze voor mensen die van comfort houden. Alle faciliteiten zijn aan boord, toilet, douche en een tweepersoonsbed zijn achterin.

  Explorer

  Explorer
  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Motorhome Class C
  Lengte: 7.15-7.20 meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel
  Perfect voor een gezin met 4 personen, met een keuken en eetgedeelte, en 2 tweepersoonsbedden, 1 voorin en 1 achterin.

  6 slaapplaatsen Frontier

  6 Berth Frontier
  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Motorhome Class C
  Lengte: 7.2 meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel
  Het ruimste voertuig in de vloot, met plaats voor 6 personen. Met grote ramen om van het uitzicht te kunnen genieten. Voor een heerlijke vakantie met een groep vrienden of een groot gezin.

  Zuidelijk Afrika

  4x4 Single Cab Nissan Diesel MSE

  4x4 Single Cab Nissan Diesel MSE
  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Roof Tent Camper
  Lengte: 5.2 meter
  Transmissie: Handmatig, vierwielaandrijving
  Brandstof: Benzine
  Dit betrouwbare voertuig is geschikt voor 2 reizigers en heeft een daktent. Het is zeer geschikt om lange afstanden te overbruggen en door moeilijker begaanbare landschappen te rijden, en is daarmee het perfecte voertuig om door het zuiden van Afrika te rijden. Klik hier voor een virtuele rondgang.

  4x4 Single Cab Nissan Diesel NAVI

  4x4 Single Cab Nissan Diesel NAVI
  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Truck Camper
  Lengte: 5.4 meter
  Transmissie: Handmatig, vierwielaandrijving
  Brandstof: Diesel
  Dit luxueuze voertuig biedt plaats aan 2 personen. Ideeal om Afrika mee te ontdekken, en het juiste voertuig voor mensen die liever nog stijlvoller willen rondreizen. Klik hier voor een virtuele rondgang.

  4x4 Double Cab Nissan Diesel MDE

  4x4 Double Cab Nissan Diesel MDE
  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Daktent Camper
  Lengte: 5.1 meter
  Transmissie: Handmatig, vierwielaandrijving
  Brandstof: Diesel
  Perfect voor lange afstanden. Dit 4x4 voertuig is comfortabel en tegelijkertijd betrouwbaar en robuust. Er zijn 2 grote bedden op het dak. Klik hier voor een virtuele rondgang.

  4x4 Double Cab Toyota Hilux Diesel DCE

  4x4 Double Cab Toyota Hilux Diesel DCE
  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Daktent Camper
  Lengte: 5.3 meter
  Transmissie: Handmatig, four-wheel
  Brandstof: Diesel
  Een ideel voertuig waarmee u de natuur van Afrika van heel dichtbij zult kunnen ontdekken. Voor de echte Afrikaanse ervaring, dit voertuig met 2 ruime daktenten. Klik hier voor een virtuele rondgang.

  Waar kan ik mijn Britz camper ophalen?

  Wilt u een camper huren bij Britz, dan kunt u uw droomvakantie plannen vanaf één van de mooiste steden in Australië, Nieuw-Zeeland of het zuiden van Afrika. De vestigingen zijn de hele week open, van maandag t/m zondag. Enkele locaties zijn echter niet permanent bemand. Ophalen en inleveren geschiedt dan op afspraak met het verhuurbedrijf.

  Britz ophaallocaties in Australië

  Als u dit prachtige land wilt bereizen met een camper, biedt Britz een ruime keuze aan campers en 4wd-voertuigen. Alle voertuigen in de vloot zijn goed onderhouden en maximaal 4 jaar oud. U kunt kiezen uit de ophaallocaties Adelaise, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney. Als u hulp nodig heeft uw route uit te stippelen, kunt u uiteraard ons deskundige team bellen. Zij helpen u graag, uw camper bij Britz te boeken voor de beste prjis. Van kleine compacte campers met 2 slaapplaatsen tot ruimere campers met tot wel 6 slaapplaatsen en een eigen douche en toilet, u zult zeker de juiste camper voor uw vakantie in Australië vinden.

  ADELAIDE
  Britz Camper Rentals
  376-388 Sir Donald Bradman Drive
  Brooklyn Park (Adelaide) SA 5032
  BRISBANE
  Britz Camper Rentals
  21 Industry Court
  Eagle Farm (Brisbane) QLD 4009
  CAIRNS
  Britz Camper Rentals
  419 Sheridan Street
  Cairns QLD 4870
  MELBOURNE
  Britz Camper Rentals
  Building 2/9, Ashley Street
  Braybrook (Melbourne) VIC 3019
  PERTH
  Britz Camper Rentals
  471 Great Eastern Highway
  Redcliffe (Perth) WA 6104
  SYDNEY
  Britz Camper Rentals
  1/1801 Botany Road
  Banksmeadow (Sydney) NSW 2019

  Britz ophaallocaties in Nieuw-Zeeland

  Wilt u bij Britz een camper huren voor uw volgende roadtrip in Nieuw-Zeeland, dan kunt u kiezen uit Auckland, Christchurch, of Queenstown als ophaallocatie. Wilt u een One-way camperreis boeken? Dat kann natuurlijk ook. Het is meestal goedkoper als u in het zuiden start en richting noorden rijdt, dus van Queenstown naar Auckland. Bij Britz kunt u kiezen uit een ruim aanbod van campers in Nieuw-Zeeland. Of u nu een camper wilt huren met 2-3 slaapplaatsen, of met uw gezin of een groepje vrienden op pad bent en een ruimere camper nodig heeft met 4.6 bedden – bij Britz zult u zeker de perfecte camper vinden.

  AUCKLAND
  Britz Campervan Hire
  36 Richard Pearse Drive
  Mangere South (Auckland) 2022
  CHRISTCHURCH
  Britz Campervan Hire
  159 Orchard Road
  Christchurch 8053

  Britz ophaallocaties in zuidelijk Afrika

  CAPE TOWN
  Britz 4x4 Rentals
  Corner Michigan & Borcherds Quary Road,
  Airport Industrial, Cape Town Western Cape - South Africa
  MAUN
  Britz 4x4 Rentals
  Mophane Street, Lot 525;
  Maun - Botswana
  JOHANNESBURG
  Britz 4x4 Rentals
  17 Sim Road, Pomona
  Kempton Park (Johannesburg) Gauteng
  Province - South Africa
  WINDHOEK
  Britz 4x4 Rentals,
  Hosea Kutako International Airport
  Windhoek - Namibia

  Auto Europe werkt al meer dan 65 jaar in de autoverhuurbranche en heeft inmiddels ook een zeer goede naam opgebouwd onder camperhuurders. Met behulp van bovenstaand formulier kunt u met een paar kliks uw camper zoeken en ons een boekingsaanvraag sturen. Wilt u liever persoonlijk contact? Aarzel dan niet en bel ons op. Ons deskundige team van de camperreserveringsafdeling staat u graag te woord met tips en suggesties om uw reis met uw camper zo aangenaam mogelijk te doen verlopen. Bel ons gerust onder nummer +49 89 412 072 98 of mail ons op muccampers@autoeurope.de. Wij verheugen ons op uw aanvraag!