Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN THAILAND

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Thailand met Auto Europe

  Thailand is een land in het hart van Zuidoost Azië. Het grenst aan Laos, Myanmar en Maleisië. Met een huurauto in Thailand van Auto Europe kunt u dit prachtige land onstpannen verkennen. Huur een auto in Bangkok en ontdek de hoofdstad van het land. In deze metropool wonen meer dan 8 miljoen mensen. Bangkok is daarmee tevens de grootste stad van Thailand. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele tempels en kloosters. Eén van de bekendste kloosters is de Wat Pho. Het bevindt zich naast het Grand Palace. Hier kunt u een gigantische liggende gouden boeddha bezichtigen. Ook zijn er in Bangkok vele bars en clubs, waardoor het ook voor jongere bezoekers een aanrader is.

  Met een huurauto op Phuket ontdekt u de vele prachtige stranden die het eiland rijk is. Dit eiland is de laatste jaren erg in trek bij toeristen, mede wanwege het aangename klimaat en het bruisende nachtleven. Auto Europe biedt autoverhuur Thailand in vrijwel alle steden van Thailand aan. U heeft een ruime keuze aan auto's met een uitstekende kwaliteit, maar tegen scherpe prijzen. Hieronder volgen enkele belangrijke zaken waar u op dient te letten als u een auto huurt in Thailand.

  Voorwaarden voor autohuur in Thailand

  De minimale leeftijd voor autohuur in Thailand is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het Engels geschreven moet zijn. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet op zijn of haar naam. Indien u meer informatie wilt over auto huren in Thailand, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar andere landen te reizen.

  Handige links

  Luchthaven in Thailand

  Bestuurdersinformatie in Thailand