Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN OEKRAÏNE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Oekraïne tegen de beste prijzen

  Oekraïne is een land in Oost-Europa. Het grenst onder andere aan Rusland, Wit-Rusland en Polen. Doordat het land niet echt bekend staat als vakantieland, vindt u hier nog veel authentieke steden en dorpjes. Boek een huurauto in Oekraïne in de hoofdstad Kiev en ontdek één van de oudste steden van Europa. Ook deze stad is niet erg bekend bij toeristen, maar er is meer dan genoeg te bezichtigen. Bezoek bijvoordeeld de prachtige St. Sofia Kathedraal met zijn prachtige mozaïken en muurschilderingen. Of bezoek Pechersk Lavra, een klooster dat door zijn vele tunnels ook wel bekend staat als het "Holenklooster". Ook kunt u in Kiev vele musea bezichtigen, waaronder het Tsjernobyl Museum of op het Vrijheidsplein genieten van de stad.

  Auto Europe biedt in vrijwel alle steden in Oekraïne voordelige autohuur aan, waardoor u dit op één na grootste land van Europa uitstekend en op uw eigen gemak kunt verkennen. Met autoverhuur in Oekraïne van Auto Europe bent u in Oekraïne verzekerd van een ruime keuze aan auto's, lage prijzen en de beste kwaliteit. Hieronder volgt een aantal zaken waar u op dient te letten bij het huren van een auto in Oekraïne.

  Voorwaarden voor autohuur in Oekraïne

  De minimale leeftijd voor autohuur in Oekraïne is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Als u meer informatie wilt over auto huren Oekraïne, neem dan via het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op.

  Het reizen naar andere landen

  Het is in sommige gevallen toegestaan om met een huurauto naar Letland, Litouwen, Wit-Rusland en Estland te reizen. Indien u naar één van deze landen wenst te reizen neem dan contact met ons op.

  Handlige links:

  Luchthaven in Oekraïne

  Wagenpark in Oekraïne

  Bestuurdersinformatie in Oekraïne