Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN LUXEMBURG

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Luxemburg - Vind uw perfecte huur

  Het Groothertogdom Luxemburg staat vooral bekend om zijn pittoreske stadjes en de mooie natuurgebieden waaronder de Ardennen. Het land leent zich perfect voor een vakantie met een huurauto in Luxemburg. Verken bijvoorbeeld de vele burchten die het land rijk is. U vindt deze burchten onder andere in Clervaux en Vianden.

  Boek autoverhuur in Luxemburg en ontdek deze mooie stad met zijn verschillende bouwstijlen. Vanuit hier kunt u ook leuke uitstapjes maken naar andere mooie dorpen en steden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Vianden. Deze stad is één van de grootste toeristische trekpleisters in Luxemburg. Ook kunt u een auto huren in Esch Sur Alzette. Dit is na de hoofstad de grootste stad van het land.

  Met een huurauto van Auto Europe bent u in Luxemburg verzekerd van de scherpste prijzen met een hoge kwaliteit. Hieronder volgen nog een aantal belangrijke punten, waar u rekening mee dient te houden tijdens uw autohuurin Luxemburg.

  Autohuur in Luxemburg - Voorwaarden

  De minimale leeftijd voor autohuur in Luxemburg is 23 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige credit card op zijn of haar naam. Voor meer informatie over auto huren Luxemburg kunt u contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers staan 7 dagen in de week voor u klaar via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is toegestaan om naar alle westerse landen te reizen.

  Maximumsnelheid met een huurauto in Luxemburg

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 90 km/h
  • Autosnelwegen: 130 km/h

  Handige links

  Luchthaven in Luxemburg

  Bestuurdersinformatie in Luxemburg