Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN KENIA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Kenia - Vind uw perfecte huur

  Kenia is een land in het oosten van Afrika en is geliefd vanwege de safarimogelijkheden die het land biedt. Geniet van de dieren die u op de savannen tegenkomt. U vindt er onder andere giraffes, olifanten, cheetahs, bavianen en zebra's. Op uw safaritocht komt u ook de verschillende stammen tegen met hun eigen tradities, die van generatie op generatie doorgegeven worden.

  Uw Safari begint met een huurauto in Nairobi. De hoofdstad van Kenia leent zich uitsekend voor een safaritocht. Vanuit hiet bereikt u gemakkelijk de savannen. Vanuit Nairobi bereikt u verder snel en gemakkelijk in Tanzania, waar u tevens kunt genieten van de adembenemende natuur. Daarnaast kunt u een auto huren in Mombassa, een stad in het zuidoosten van Kenia. Hier kunt u genieten van het strand of een tocht maken door de stad.

  Met een huurauto van Auto Europe kunt u dit fascinerende land gemakkelijk en goedkoop verkennen. Om u van dienst te zijn volgt hieronder wat algemene informatie waar u op dient te letten bij het huren van een auto in Kenia.

  Voorwaarden voor autohuur in Kenia

  De minimale leeftijd van een bestuurder voor het huren van een auto in Kenia is 23 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal twee jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam.

  Het reizen naar andere landen

  U mag met uw huurauto naar Tanzania en Uganda reizen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Maximum snelheid met een huurauto in Kenia

  • Binnen de bebouwde kom: 40 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 80 km/h
  • Autosnelwegen: 100 km/h

  Lees onze bestuurdersinformatie door voor meer verkeersregels in Kenia.