Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN HELSINGBORG

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Helsingborg - Boek en bespaar

  Helsingborg ligt in het zuid-westen van Zweden, aan de zeestraat de Sont. Een huurauto in Helsingborg is het ideale vervoermiddel om deze gezellige Zweedse stad en de mooie omgeving te verkennen. Auto Europe biedt autohuur in Helsingborg aan vanaf verschillende verhuurlocaties, zodat u altijd en overal de perfecte huurauto kunt vinden.

  Door de ligging aan het water is Helsingborg een levendige havenstad met vele bezienswaardigheden. Wandel over het Stortoget, het oudste plein in Helsingborg, bezoek het Vikingsberg Kunstmuseum of het Park Slottshagen. Helsingborg heft meerdere stadsparken, waar u ontspannen kunt wandelen. Loop langs de haven en geniet van het uitzicht over zee; bij helder weer kunt u de kust van Denemarken zien liggen. De omgeving van Helsingborg is absoluut een aanrader om met een huurauto in Helsingborg te doorkruisen. Rij naar de mooie stranden die u ten noorden en ten zuiden van de stad vindt. U kunt ook naar steden in de buurt, zoals bijvoorbeeld de stad Malmö of de oude universiteitsstad Lund. Het slot Sofiero en het bijbehorende prachtige slotpark ten noorden van Helsingborg is ook zeer geschikt voor een uitstapje met uw huurauto in Helsingborg.

  Verkeer en parkeren in Helsingborg

  Helsingborg ligt aan meerde doorgaande snelwegen en is daardoor vanuit alle delen van Zweden zeer goed te bereiken. Als u met een huurauto in Helsingborg onderweg bent en u wilt parkeren, dan moet u op een aantal zaken letten. Het is alleen toegestaan aan de rechterkant van de weg te parkeren. Langs een voorrangsweg is het niet toegestaan te parkeren. In Helsingborg kunt u uw huurauto tegen betaling parkeren in één van de parkeergarages in de stad.

  Een auto huren in Helsingborg via Auto Europe

  Boek uw huurauto in Helsingborg, Zweden met Auto Europe en u profiteert van onze uitstekende service. Bij ons ontvangt u restitutie van het eigen risico in geval van schade, indien u deze extra service geboekt heeft. Daarnaast rekenen wij geen wijzigings- of annuleringskosten tot 48 uur voor vertrek, mochten uw vakantieplannen zich wijzigen. Boek uw voordelige autohuur vandaag nog online, of neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over autohuur in Zweden en in Helsingborg.