Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN CHARLEROI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Charleroi - Vind uw perfecte huur

  Charleroi ligt ten zuiden van de Belgische hoofdstad Brussel. Een huurauto in Charleroi is een prima manier om de stad te verkennen. Charleroi ligt aan de rivier de Samber die door het centrum van de stad loopt. Bezoek met uw autohuur in Charleroi het oude stadscentrum van Charleroi en proef het interessante verleden van de stad. Op cultureel gebied heeft Charleroi veel te bieden, het museum voor de schone kunsten en het glasmuseum zijn zeker een bezoek waard. Wandel door het levendige centrum van Charleroi en bewonder de architectuur. De stad heeft een aantal bijzondere gebouwen, zoals het Belfort, een hoge slanke klokkentoren die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Charleroi ligt vlakbij de grens met Frankrijk en u kunt bijvoorbeeld met uw huurauto in Charleroi een uitstapje naar de Franse stad Lille maken.

  Auto huren in Charleroi

  Met een huurauto in Charleroi kunt u deze stad en de omliggende regio in uw eigen tempo ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is heel gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. U kunt uw reservering tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Indien u met uw huurauto in Charleroi een ander land dan België wilt bezoeken, moet u dit bij de boeking aangeven. Als u een huurauto wilt reserveren of vragen heeft over autoverhuur Charleroi of autoverhuur in België, dan staan wij altijd voor u klaar. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Charleroi

  Charleroi is goed bereikbaar vanuit alle windrichtingen. De stad ligt aan meerdere snelwegen en met een huurauto in Charleroi bent u dan ook zeer flexibel. De stad wordt doorkruisd door de snelweg A54 en omringd door de rondweg R3. Het vliegveld van Charleroi ligt direct ten noorden van de stad en is vanuit Charleroi eenvoudig te bereiken via de snelweg A54 of via de rondweg R3. Vanuit Charleroi kunt u naar Brussel rijden over de snelwegen A54 en de E19. De stad Luik bereikt u over de snelweg A15 richting het oosten. In Charleroi kunt u uw huurauto tegen betaling parkeren in één van de parkeergarages in de stad.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Charleroi Airport