Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTORIJDEN IN REUNION

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Verkeersregels in Réunion

  Algemene informatie
  De straten op het eiland Réunion verkeren in goede staat. De hoofdweg loopt over het gehele eiland en verbindt de verschillende kustplaatsen met elkaar. In het binnenland zijn er kleinere wegen, waar u ook prima met uw autoverhuur op Réunion kunt rijden. Vooral ´s ochtends en ´s avonds kunnen er files zijn en daarom wordt aangeraden de spits te mijden.

  Vereisten
  Om op Réunion een auto te kunnen huren moet u minstens 22 jaar oud zijn (de minimumleeftijd verschilt per autocategorie) en minstens 1 jaar lang uw rijbewijs hebben.

  Maximumsnelheid
  De maximumsnelheden in Réunion zijn:

  • Binnen de bebouwde kom 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom 90 km/h

  Verkeersregels
  In Réunion rijdt men rechts. Bij regen dient u met dimlicht te rijden.

  Brandstof
  In de grotere plaatsen op Réunion zijn er voldoende tankstations. In de kleinere plaatsen en vooral in de bergen zijn er minder tankstations te vinden. Over het algemeen hanteren de tankstations overal dezelfde prijzen. ´s Nachts zijn de meeste tankstations gesloten.

  Tol
  Op Réunion zijn geen tolwegen.

  Parkeren
  In de omgeving van de stranden op Réunion is het niet gemakkelijk een parkeerplaats te vinden. Het wordt aangeraden, geen kostbare spullen in de geparkeerde auto achter te laten. Gele lijnen aan de rand van de weg betekenen een parkeerverbod.

  Verzekeringen

  Algemene informatie
  Verzekeringen voor uw autohuur kunnen per autoverhuurder zeer verschillen. Informeer daarom naar de verzekeringsvoorwaarden voordat u uw huurauto boekt. Regels in het land waar u een auto wilt huren, kunnen van invloed zijn op de lengte van de autohuur.

  Al onze autohuur is inclusief brandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Onze inclusieftarieven verstrekken ook aanrijding- en diefstaldekking tegen een van te voren gekochte korting. Specifieke verzekeringsinformatie over uw autohuur vindt u op de reserveringsvoucher.

  Restricties autoverhuur

  Algemene informatie
  Om verzekeringstechnische redenen zijn er beperkingen om naar bepaalde landen te mogen rijden. Neemt u alstublieft de tijd om na te gaan of uw voorgenomen reisplan mogelijk is met de auto die u wilt huren.

  Reizen naar andere landen
  U mag met uw huurauto het eiland niet verlaten. Als u meer informatie over het reizen naar andere landen wilt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  One way autohuur
  Binnenlandse one way autohuur is op Réunion beschikbaar, waarvoor extra toeslagen gerekend kunnen worden. Internationale one way autohuur is niet toegestaan.