Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  UITSTAPJES VANUIT MALAGA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Daguitstapjes vanuit Malaga

  Malaga is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Spanje. Dit zal ongetwijfeld door de ligging van de stad komen, maar daarnaast vindt u ook de meest voordelige autohuur tarieven van Spanje en Europa in Malaga! Bent u van plan om naar Malaga te gaan? Lees dan onze infographic voor tips om, zo nodig, aan de hectiek van de stad te ontsnappen en de prachtige omgeving te verkennen.

  Een auto huren in Malaga is ideaal om de omgeving te verkennen. En als u meer wilt dan een dagje op een overbevolkt strand zitten, dan hebben we hier een aantal geweldige tips voor daguitstapjes vanuit Malaga!

  Tivoli World

  Waar: Duur: 25 min. rijden op de MA-20.
  Geniet met de hele familie van een dagje uit in dit attractiepark met tropische tuinen en meer dan 300 achtbanen en andere attracties.

  Cueva de Nerja

  Waar: Waar: 45 min. rijden in oostelijke richting langs de kust op de A7.
  Laat u verbazen door deze bijzondere druipsteengrot met prehistorische grotschilderingen, stalagmieten en een enorme stalactiet van wel 32 meter!

  Granada

  Waar: 1,5 uur rijden in noordoostelijke richting op de A-92.
  Ontdek de mysterie van het Alhambra. Dit middeleeuwse paleis en fort werd ooit bewoond door Moorse koningen, bedienden en soldaten.

  Casares

  Waar: 1,5 uur rijden in westelijke richting langs de kust op de AP-7.
  Casares is één van de meest fotogenieke stadjes in Andalusië. Vergeet niet een foto van de witte huizen te maken, die eigenaardig veel op suikerklontjes lijken.

  Torcal de Antequera

  Waar: 1 uur rijden op de A-45.
  Dit natuurreservaat heeft diverse wandelroutes die u door een indrukwekkend landschap van uitzonderlijke rotsformaties leidt.

  Los Cahorros de Monachil

  Waar: 1,5 uur rijden in noordoostelijk richting op de A-92.
  Durf een wandeling te maken over deze hangbruggen met een angstaanjagend, maar tevens indrukwekkend uitzicht. Of koel lekker af met een duik in een rotspoel.

  Córdoba

  Waar: 1 uur en 45 min. rijden op de A-45.
  Bewonder de spectaculaire architectuur van het historische centrum van deze stad, die in de 10e eeuw de meest dichtbevolkte stad ter wereld was.

  Sevilla

  Waar: 2 uur en 15 min. in noordwestelijke richting op de A-92.
  In de warmste metropool van Europa vindt u twee monumenten die op de Werelderfgoed lijst van UNESCO staan. Bezoek het paleis Alcázar en de Kathedraal van Sevilla, die uit de 12e eeuw dateert.

  Cabo de Gata

  Waar: 3 uur rijden langs de kust op de A-7.
  In de buurt van Almeria liggen in het ruige rotsachtige landschap witte zandstranden verborgen, waar u zich compleet kunt ontspannen.

  Dankzij het uitgebreide netwerk van partners dat Auto Europe heeft in Spanje, kunnen wij klanten zeer betaalbare autoverhuur aanbieden op een groot aantal bestemmingen in het hele land. Wanneer u besluit om een auto te huren in Malaga kunt u tevens zelf aangeven waar u de huurauto op wilt halen. U kunt kiezen voor Malaga Airport, het treinstation en diverse locaties in het centrum. U bespaart het meest met autoverhuur via Auto Europe!

  Daguitstapjes vanuit Malaga