Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Stress op de luchthaven

  Op vakantie gaan kan soms net zoveel stress geven als een drukke werkdag. Het vakantieverdriet begint dan vaak op het vliegveld. Voordat u in uw langverwachte vakantieparadijs aankomt, zijn er eerst nog de luchthavenformaliteiten en niet te vergeten ... de andere reizigers!Auto Europe heeft een peiling gedaan met de vraag wat ons ergert op het vliegveld. We hebben de resultaten verzameld en deze voor u in onderstaande infographic geplaatst. Maar laten we eerst eens samen kijken naar wat de grootste ergernissen zijn.

  Check-in

  Het eerste wat we bij aankomst op het vliegveld doen is de check-in van onze bagage. Dit is vaak ook direct het begin van onze ergernissen: onderbemande check-in balies, lange wachtrijen, overgewicht, ompakken, bijbetalen voor of weggooien van spulletjes.

  Veiligheids- en paspoortcontrole

  Na de check-in is er de paspoortcontrole en ... de nieuwe wachtrij. Dan de veiligheidscontrole. Niet alleen opnieuw een zenuwslopend trage opgang en wachtrij (met de kans te laat bij de boarding-gate aan te komen), maar ook nog eens alles uit uw handbagage halen en de schoenen en enkele kledingstukken uittrekken. En soms zijn er ook nog “verboden” spulletjes in de handbagage die u dan gevoeglijk achter kunt laten en dus kwijt bent.

  Belastingvrije winkels & restaurants
  Gefeliciteerd! U bent langs de veiligheidscontrole! Nu op naar de gate langs de eindeloze reeks van belastingvrije winkels (met lonkende winkelassistenten) en veel te dure producten (hoezo belastingvrij?) en restaurants die ons voedsel van bedenkelijke kwaliteit voorschotelen.

  Wachten bij de gate

  Als u dan eindelijk bij de gate bent, merkt u dat alle stoelen bezet zijn en kunt u staande wachten en hopen dat er geen vertraging zal zijn.Tsja ... kijkt u gerust eens verder in onze infographic voor de overige ergernissen. De peiling toont overigens aan dat het vooral mensen zijn die het leven van andere mensen bemoeilijken. Laten we ons vooral daarvan bewust zijn!

  Stress op de luchthaven

  Blog zoeken


  Categorieën