Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Huur een camper via Auto Europe!

  U kunt nu nóg meer van uw reis genieten met een camper die u kunt boeken via Auto Europe. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie met het hele gezin of trek er juist lekker met z’n tweeën op uit. Met z’n hoevelen u ook besluit om dit avontuur aan te gaan, uiteindelijk is het de flexibiliteit die het huren van een camper zo aantrekkelijk maakt. Slapen onder de sterrenhemel ligt nu binnen handbereik!

  Australië

  Australië is het perfecte land om te ontdekken met een camper. Hoewel het in de grotere steden lastiger is om een dergelijk gevaarte te manoeuvreren, biedt de rest van dit uitgestrekte land oneindig veel mogelijkheden. Er is haast geen betere manier om de natuur van dichtbij te ervaren. Rijdt bijvoorbeeld van Darwin naar Adelaide en ontdek alle natuurlijke bezienswaardigheden terwijl u van het noorden naar het zuiden reist. Aanschouw met eigen ogen Ayers Rock in het midden van Australië en bezoek Alice Springs. Vergeet ook zeker niet om te stoppen bij de zoutvlakten, bosreservaten en nationale parken. Onderweg vindt u gratis campings waar u kunt overnachten of betaalbare campings die verscheidene faciliteiten aanbieden, zoals een zwembad of een sauna.

  Nieuw-Zeeland

  Er bestaat geen twijfel over dat Nieuw-Zeeland één van de meest schilderachtige landen ter wereld is. Als u ergens uw hart aan een scala van prachtige landschappen op kunt halen is het wel hier. Huur een camper en ervaar zelf waarom dit land als één van de landen met de mooiste natuur ter wereld wordt beschouwd. Kies tussen het noordelijke of het zuidelijke deel van het eiland en haal uw camper op op de locatie van uw keuze. Breng een bezoekje aan Milford Sound op het Zuidereiland en geniet van het adembenemende uitzicht. De route van Te Anau naar Milford Sound brengt u langs een gevarieërde route van beukenbossen tot de gouden weilanden van het Fiordland National Park.

  USA camper verhuur voor beginners

  Er wordt wel gezegd dat de USA speciaal gemaakt lijkt te zijn voor een vakantie in een camper. Ontdek het nu zelf en boek een camper in de USA! Eén van de beste routes is de wereldbekende Route 66 die van Los Angeles naar Chicago loopt.Let op de volgende tips voordat u vertrekt:- Vermijdt smalle en bochtige wegen;- Wijk niet af van de vlakke en goed onderhouden wegen;- Maak een proefrit. Ervaar voor u vertrekt hoe het is om een “huis op wielen“ te manoeuvreren.

  Tijd om te vertrekken! Geniet ervan!

  Blog zoeken


  Categorieën